Du er her

Info om Rye 20+ Treninger og infomøte

Hanne Eldbys bilde

Rye 20+ tar, som navnet sier, sikte på å kjøre Trondheim - Oslo på så nær 20 timer som mulig i år, men med intensjonen om at alle som starter blir med til mål. Vi ønsker alle som vil velkommen til å delta på treningene utover våren.

 
Det vil være tre treninger i uka,
- tirsdager klokken 18.00 fra Årvoll skole
- torsdager klokken 18.00 fra Oslo kristne senter på Kjeller
- søndager klokken 09.00 Følg med i aktivitetskalenderen: Den 11. april starter vi fra Skullerudstua og tar ruta til Enebakk rundt - 80 km.

(Vi starter syklingen på de angitte klokkeslettene - så det er smart å være ute i god tid, bedre ti minutter før enn to minutter for sent, for det er ikke lett for en enslig syklist å ta igjen en rulle :) 
 
De som har vært med før vet omtrent hva som venter av treninger. Til de nye; Hovedpoenget med treningene er å lære å sykle rulle og få den til å fungere best mulig og så er det selvfølgelig også et poeng å sørge for at vi får tilstrekkelig mengdetrening til å klare 540 kilometer den 26 juni :-) Vi vil også sykle drag for at folk får trent opp kondis og fart.
 
Vi håper vi blir en gruppe på mellom 15 og 30 syklister. Inntil videre tar Per og Hanne ansvaret for å dra det hele i gang, og så ser vi etter hvert hvordan vi fordeler oppgavene.
 
Vi skulle gjerne visst hvor mange som har tenkt å delta, svar derfor på denne e-posten; eller send en e-post til heldby(alfakrøll) hotmail.com og per_kolseth (alfakrøll) hotmail.com.  Vi vil gjerne ha mobilnumre og e-postadressene til de som har tenkt å være med.  
 
Dere trenger Rye skjorte og Rye vest og helst så snart som mulig. Shorts er ikke obligatorisk, men bruk svart bukse uten logo til andre klubber. Det er tryggere å sykle med drakter ute på treninger, og dere trenger det uansett når vi deltar i ritt. Info om hvor dere får tak i drakter ligger her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/25
 

Dere trenger også lisens - også så snart som mulig. Det lønner seg med helårslisens, og det er like greit å slippe å kjøpe engangslisens til øvingsritt. Det tar litt tid å ordne, så gjør gjerne det så raskt som mulig. Info om lisens finner du her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/11370
 

Da ønsker vi alle som har lyst velkommen til å være med på vårens vakreste eventyr, med laget som går under navnet Selskapsreisen :-)
 
Hanne Eldby og Per Dag Kolseth.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Hanne Eldbys bilde

Det har vært et navneskifte på bensinstasjonen hvor vi møtes tirsdager: 7-Eleven / Shell: Carl Bergersens vei 1, 1481 Nittedal (rett ved Riksvei 4).

er kanskje d, 10. april, da DET er en søndag, og ikke den 11. april - som er mandag?

Vennlig hilsen

 Ole Duus Jespersen, som overveier å bli med - jeg er ryemedlem i mange år og har syklet Trondheim-Oslo noen ganger for 10-15 år siden. Skal dere sykle Nordmarka Rundt?

 

ODJ