Du er her

Bloggen til Hanne Eldby

Hanne Eldbys bilde

Rye 19 - 2012

Da er vi i gang igjen :-) Per Dag Kolseth stiller som lagleder, og Fredrik Nensin Berg og undertegnede hjelper til med å holde orden i sysakene på neste års opplegg for de som har lyst til å sykle Trondheim - Oslo på mellom 19 og 20 timer. Det er ganske mange som har meldt sin interesse, og flere blir det også! Så har du selv lyst til å sykle med oss, eller kjenner noen du tror det kan passe for, så be dem ta kontakt.

 

Hanne Eldbys bilde

Følgebiler og matkasser

Hei alle sammen - nå er det under fire uker igjen :-)

 

Hanne Eldbys bilde

Rittplan og info om påmelding Rye 20+

Hei alle sammen.

Vi deltar som lag på Randsfjorden rundt lørdag 29. mai og på Mjøsa rundt søndag 13. juni.

For å melde deg på Randsfjorden rundt bruker du følgende link: http://www.hck.no/pamelding.6

Du melder deg på i puljen til Rye klubblag Rye 20 + med start klokken 09.40.

Hanne Eldbys bilde

Ny info om hotell og transport av sykkel til Trondheim

Det organiseres hvert år et opplegg med bestilling av overnatting gjennom klubben. Det er også mulig å få felles transport av sykler til Trondheim. Denne informasjonen er foreløpig ikke lagt ut på Ryes hjemmesider for i år, men her er info fra i fjor:

http://www.sportsklubbenrye.no/node/4196

Hanne Eldbys bilde

Informasjon fra lagsmøtet 18. april

Referat fra lagsmøtet på Bøler 18. april.
 
Til stede: Tore Marhinsen, Kristin Henriksen. Jørn Brath, Inge Sundbakken, Remi Wistin-Myhre, Freddy Marmann, Eirin Eriksen, Donna Galway, Per Dag Kolseth, Hanne Eldby og Tommy Wilson Pedersen (sistnevnte fra Lille30).
 
1. Informasjon om opplegget for opplegget fram mot styrkeprøven og gjennomføringen
 
Hanne Eldbys bilde

Lagsmøte for Rye 20+

Rye 20+ arrangerer lagsmøte søndag 18. april klokken 13.00 i Bølerlia 2 (baksiden av Bøler senter). Aller som har bestemt seg, eller lurer på om de vil delta på styrkeprøven med dette laget er velkommen til å delta. Tema er opplegg for treninger og gjennomføring av styrkeprøven og informasjon rundt praktiske forhold. Det er trening samme dag, og alle interesserte er velkommen til å delta. Vi starter fra Skullerudstua klokken 09.00 på morgenen.

Hanne Eldbys bilde

Info om Rye 20+ Treninger og infomøte

Rye 20+ tar, som navnet sier, sikte på å kjøre Trondheim - Oslo på så nær 20 timer som mulig i år, men med intensjonen om at alle som starter blir med til mål. Vi ønsker alle som vil velkommen til å delta på treningene utover våren.