Du er her

Ny sykkel

Tarjei Lægreids bilde
Forum: 

Hei folkens,

takk for en strålende tur i solskinnet i dag. Herlig å få tilbake skillet etter at jeg var så uheldig å få en jevn brunfarge i Thailand i vinter (rødt/hvitt skille regnes vel også som skille).

 

Etter at festet til forgiret køddet seg til igjen (eller brakk som det også kalles) i dag er jeg litt over middels skeptisk til å fikse det igjen. Får heller skru den sammen og bruke den som treningssykkel på sikt. Tror heller ikke jeg skal gå for manuellgiring ned Gudbrandsdalen :-)

 

Anyway, fikk mange gode tips om rammer i dag. Men jeg har litt dårlig korttidshukommelse, så jeg husker selvføligelig ikke alt  som ble foreslått. Kunne dere postet noen forslag setter jeg stor pris på det! I utgangspunktet tenker jeg rundt 10 000, men feriepengene kommer snart - så det kan være aktuelt opp til 20 000 (da snakker vi bare ramme). Har siklet litt på denne www.racycles.com/product.aspx foreløpig..

Hvis noen kjenner noen som har en nyere bruktsykkel til salgs er det og aktuelt..

Kenneth Antonsens bilde

Hei Takk i lige måde for suveren tur rundt Hurdalen. Imponerende at du fikk kommet deg rundt med det forgiret. skal i all fall ikke stå på vilje, Lover godt.

Jeg kjøer Specialized S-works, og kan på det varmest anbefale den. Ser ut som du får en skikkelig bra deal hos RA i tilegg, Neste så jeg kjøper meg en selv faktisk.

Det som er sikker og vist, er at du uansett kommer til å få en haug med råd, kjøp ditt eller datt. Men med den rammen du har siklet på, kommer du i alle fall ikke til å angre kjøpet. samt at du får en knakende kuul sykkel. Lykke til.

 

Tarjei Lægreids bilde

Ser at våre venner i Lille40 (http://www.sportsklubbenrye.no/node/12323) anbefaler fabin.dk. Ser temmelig billig ut, tenker at det kan bli en laaaang kjøretur til Roskilde til helgen.

 

Ser de selger Specialized Tarmac SL3 til under 29' dkk. Noen som har tanker om denne vs Cervelo S2 vs Pinarello FP3?

Marius Ronheim Heiers bilde

Kjøp det du syntes er kulest. Alle dyre sykler er jo bra nok uansett. Husk at rammer ser anderledes ut i virkligheten enn på bilder. Skal du bestille på nett så sjekk ut ramme i en butikk først :D

Marius

Marius Ronheim Heiers bilde

Denne var uansett billig :D Med Di2 :D

Espen Unaass bilde

 Di2 og Wattmåler i krank er jo et must om man skal ha ny sykkel idag! :P 

I mine øyne leverer Time og BMC de rammene som ser best ut. Ellers har jo Eddy Merckx jobbet litt med designet det siste året. Mye fanzy der også.

 

Den gamle lokale pushern i Kina selger den ramma du linket til for mellom 6-7000kr om jeg husker riktig, men da tar det jo i hvertfall en uke foer den kommer. 

Tarjei Lægreids bilde

Hmm, det kan jo være interessant.. Vet du hva annet denne lokale pusheren har?

 Er ikke helt sikker, var der sist i mars. Er ofte mye rammer og annet morro der som de får direkte fra fabrikkene nord for byen. Kan jo høre med de om du er interesert

Tarjei Lægreids bilde

Hvis du har mulighet hadde det vært glmrende. Har mer eller mindre bestemt meg for å gå for en Specialized Tarmac SL3, men noe interessant i samme klasse endrer fort den beslutningen :-)

Hei

Hvis det fremdeles er aktuelt med ny sykkel så har G-sport på Metro i Lørenskog 2 stk Specialized roubaix til salgs i str 54. De koster riktig nok 25000 kr etter som villledende pris er 50000 kr. Var der i går og de så bra ut. Er riktig nok noen overliggere muligens 2009 eller 2008, men de er godt utstyrt med en mix fjordårets SRAM RED og Force utstyrsgruppe. Er verdt å ta en titt hvis du er ute etter en god sykkel.

Nå skal ikke jeg oppfordre til ulovligheter, men vil bare påpeke at RAcycles kjenner godt til skatte- og avgiftssituasjonen i Skandinavia og at fakturaen vil i nogen grad gjenspeile dette. Uten oppfordring eller spørsmål.

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Tror nok BMC fort kan bli litt i overkant hissig og litt for barskt for deg.

God created dirt
-Dirt don´t hurt