Du er her

Her kan du følge RYE 16 LIVE fra Trondheim-Oslo.

Har ambisjoner om å blogge og legge ut litt bilder underveis i rittet. Satser på at folk har nypussede sykler slik at det blir lite skruing og mye tid til blogging i teknisk bil.

Jeg har ambisjoner om å få lagt ut noe hver time fra start til mål.

Jeg har ikke fått tak i noe GPS tracking enda, og det er fint hvis noen kan hjelpe meg med dette.

Ring meg i såfall på nummer, 959 99 868, slik at vi kan få ordnet det så fort som mulig.

-glenn-

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Da har jeg fått lånt telefon med GPS og dere kan følge gruppen her:

 

http://www.instamapper.com/ext?key=7687780911421553792

 

http://mobile.instamapper.com/ext?key=7687780911421553792 (mobile version)

 

-glenn-

 

Vi kommer til å forsøke legge inn litt info fra gruppen ca hver time eller hvis det har skjedd noe spennende.

Hvis bredbånd eller tilgang til forumet skulle bli trått, kommer vi til å sende mms/sms til bloggen og da må dere følge med her:

 

http://www.sportsklubbenrye.no/blog

Hver SMS/MMS vil da havne som eget blogginnlegg.

 

-glenn-

Håvar Kvisbergliens bilde

Veldig bra at du har fått til dette! Mange som setter pris på det hjemme! Dog lurte jeg på det med mobilversjonen. Jeg kommer bare inn på hjemmesiden til instantmapper når jeg legger inn adressen. Noen tips?

Da er vi kommet oss opp til Trondheim og gjengen har tatt imot sykler og hatt infomøte.

Stressnivået er høyt noen sliter med montering av pedaler og andre har glemt ting som sykkelbukse, og det er jo kjekt å ha når man skal ri på jernhesten i 16 timer!

 

Bjørn lagleder har holdt infomøte og det er laget detaljerte skisser på hvordan rullen skal kjøres i de forskjellige fasene av rittet. Dette kommer til å gå unna!

 

 

-glenn-

 

 

Mens de fleste på Rye 16 har funnet veien til senga, starter den ene gruppen etter den andre syklingen her i Trondheim. Her snakker vi ekte helter som sykler seg gjennom både en og to natt. Satser på at 16 timern passerer de fleste av disse et stykke før Lillehammer.

Start om få timer nå, følg med fra 7.44.

 

-glenn-

 

Da er gruppen godt igang. Det har vært regn siden start og det ser skyet ut mot fjellet. Vi tok akkurat igjen gruppen som starter før, og har passert denne.

Da er tissestopp gjennomført og gruppen er igang igjen. Et par ryttere ser ut til å ha litt sure bein og får litt dyttehjelp i de bratte bakkene. Det regner litt mer nå, men humøret var på topp ved tissestoppet og farten er god.

 

Laget er i rute og passerte Berkåk 5 minutter raskere enn i 2010. 2010 ble det kjørt på 16.16 og det lover godt for målet på 15.59.

 

Det er medvind og været ser ut til å lysne litt.Det blir litt luker på halen og et par ryttere hjelpes stadig opp.

 

 Foreløpig delvis overskyet og lite vind på Lillehammer..

Rett før matstoppet falt 2 ryttere av gruppen, men klarte å hente seg inn og er med gruppen igjen. Matstoppet var hektisk med mange kalde og slitne ryttere. BOC ligger nå bare 100 meter bak og pusher. Vi satser på at de ikke har hatt matstopp enda og at det er derfor de har tatt så innpå. Det er 10 grader og endelig tørre veier. En rytter fra RYE 14 fikk nytt hjul og er nå med laget. Ottar er nede og hjelper slitne ryttere, når han skjønte det ikke var noe håp syklet han frem og satt farta i bakken!

Nå går det unna og ryttere faller av. Ingrid, Frode, Thomans har sluppet. Det virker som det er fler på gang. Medvind og solen skinner litt igjennom.

 

Et nytt lag er i sikte.

Fred og Siri slapp akkurat det skjer mye nå!!!!!

 Vi forsøker å sette ut matkasser slik at de kan vente på RYE 17 og kjøre med de inn.

-glenn-

Øystein hadde problemer med kassetten og vi måtte bytte hjulet. Han ville ikke kjøres opp men venter på neste lag. Vi satser på at de tar oss igjen på matstoppet på Otta!

Jo fra RYE 14 har fått byttet sykkel og kjørt seg opp. Senere måtte han stoppe da vi måtte fikse giret hans, han har nå kjørt seg opp igjen. Snakk om tempodrag og høy puls.

Flott vær, men endel motvind på fjellet.

 

 

Passert Dombås på tiden 6.11 som er noe bak fjoråret (6.03).

Rolf og Terje slapp på vei nedover men har klart å kjøre seg opp.

Perfekte forhold nå, sol og kraftig medvind!

 

-glenn-

Før matstoppet måtte Terje slipper laget. Han har gjort et god innstats med tanke på at han har vært syk etter mjøsarundt for 2 uker siden.

Mange slitne syklister på matstoppet, men humøret var godt. Ganske hektisk på vei ut da BOC sitt lag passerte idet Rye var på vei ut på veien etter matstoppet. Det ble endel biler imellom de 2 lagene og det tok ikke lang tid før Rye16 hadde tatt helt innpå. Fordi det ble liggende mye biler imellom var forbikjøring umulig og det ble køkjøring en stund. Mye bremsing og forbikjøring av sinte billister førte til en stygg brems i gruppa og det ble en liten velt idet gruppa sto stille. Hverken utstyr eller syklister ble skadet.

Nå har BOC kjørt inn til matstopp på Kvam og Rye16 har igjen satt farta. Det begynner å bli lange køer og vi oppfordrer alle som skal ut å se på om å ikke være private følgebilsjåfører, rett bak gruppen, da dette ikke er lov. Blir det mer enn en følgebil bak gruppen får vi mange stygge forbikjøringer osv.

 

-glenn-

 

Passerer Hafjell nå. Medvind, 22 grader og sol. Humøret ser ut til å være på topp i gruppa. Ingen ser ut til å slite, og de kjører jevnt og ryddig. Ikke lenge til matstopp på Lillehammer nå. Vi tar stadig igjen ryttere som startet fredag kveld!!!!!

 

-glenn-

f

Ole Kristian mistet pedalarmen 5 min før matstoppet. Denne ble montert men ramlet av etter 2 minutter igjen. Den ble provisorisk festet for andre gang og han fikk syklet til matstoppet.

Der sto alle klare til å sykle ut igjen og vi mekket for harde livet. Ole K har nå syklet seg langt opp mot gruppen igjen, men kommer ikke forbi BOC som har havnet imellom oss og laget.Vi satser på at de snart skal ha matstopp slik at han får syklet seg opp helt til gruppa. Ingen bilder nå, da tiden gikk med til mekking. Ellers virket det som alle var ved godt mot på matstoppet og klare for å "karre" seg til Oslo.

 

Gruppa ligger ca 7 minutter forran tiden i fjor og de har altså kjørt 15 minutter raskere i Dalen enn i 2009. 15.59 er innenfor rekkevidde og vi har fotsatt 5 jenter med. Det lukter 5 kvinners pokal iår!!!

 

-glenn-

Ole K har endelig fått syklet seg opp til gruppen. Opp på halen til BOC for så å ta igjen en pulje med de. BOC hadde matstopp på Brummendal, og Ole K hadde flaks og fikk heng på enda et lag. Dette laget hadde akkurat blitt kjørt forbi av RYE 16. Ole hvilte litt på halen der og hentet frem supermann krefter. De siste 100 meterne til Rye gruppen ble hentet inn  i en solid spurt. Tommelen opp!

Vi har kontakt med laget igjen og der ser ut til at de fleste er spreke og raske. Vi har passert Rudshøgda. En ryesyklist har sluppet fra gruppen siden Lillehammer. Jentene sitter fortsatt med!

 

-glenn-

Snart på Stange. Laget kjører ryddig og smiler fra øret til øret.

-glenn-

 

Henning fikk problemer med kjede som satt seg fast. Vi fikk revet det løs og han kjørte inn luken uten problemer. Vi har kommet oss ut på E6 igjen. Endelig slutt på hull og sprekker på gamleveien. 6 km til mjøsbrua, og på Eidsvoll blir det siste matstopp.

Vil også takke de i Rye som står bak nettsiden som gjør bloggingen mulig. Siden har fungert utmerket.

-glenn-

Akkurat gjennomført siste matstopp. På vei ut kom BOC og et blått lag (TVK?)

Det er hard kniving nedover forbi Dal og mot Jessheim. BOC ligger 100 meter forran, så det blå laget og Rye 16 sist. Vi vet at BOC hadde forrige matstopp på Brummendal. Stopper de en gang til blir det utrolig jevnt, hvis ikke ligger de 5-10 min foran.

Matstoppet gikk veldig bra, men rytterne merker kjøret. Det  ble servert kaffe, cola og litt godt å spise.

 

Legger ved noen bilder.

Vi i følgebilen er langt fra trøtte. 15 timer i bil fra Trøndelagen er ingen ting!

-!

-Humøret fortsatt på topp.

-Tempo Bjørn er med og har friske bein!

 

Frogner bakken neste. Farten er satt og alle skal med inn her. 5 jenter og det ser ut til at pokalen i halveis nedi lomma.

 

-glenn-

Snart Skedsmo, ferdig med bakken.

Det er bare å ta av seg hatten for gutta og enda mer for jentene!

 

Over og ut fra følgebilen!

 

-glenn og Ketil-

 

 

Tiden ble 16.12.17 i mål, noe som er litt bak målet, men veldig bra med tanke på hvor mange ryttere som kom inn med gruppen. Det ble på siste matstopp bestemt at det skal kjøres for å få med flest mulig inn og ikke for tiden på 15.59.

5 jenter ble med inn på 16.12.17 og det overasker meg om det ikke blir 5 kvinners pokalen på Rye iår!

 

Godt jobbet alle sammen!

 

Jentene:

 

 

 

Målgang for RYE16:

Her finner dere bilder fra rittet:

http://www.flickr.com/photos/49792389@N04/sets/72157624369413038/

 

-glenn-