Du er her

Skisamling Nordseter / Sjusjøen Januar 2011

Kristian Hauglums bilde
Forum: 
Tempoen  inviterer XP, Rye 15 og Tempoen til en felles skisamling på Nordseter / Sjusjøen den 21 til 23 januar 2011. Målet for helgen er å få en skikkelig treningshelg, bli bedre kjent, utveksle erfaringer og sist men ikke minst tilbringe en hyggelig weekend sammen.
Vi har reservert sengeplasser på Nordseter Sportell (www.nordsetersportell.no). Transport ordnes av den enkelte.  
Prisen for helgen er 1095,-.
Dette inkluderer:
Overnatting i leiligheter (2-9 manns), fri bruk av svømmebasseng og badstue, gratis WIFI og tilgang til smørerom. Middag fredag kveld (2 retters buffe), frokost buffet lørdag med selvsmurt niste, middag lørdag kveld (2 retters buffe), frokost buffet søndag med selvsmurt niste.
 
Påmeldingsfrist er 12 desember. Påmelding sendes til kristian.hauglum@hydro.com og hele beløpet skal være på konto 9857.05.07001 innen 13 Desember. Merk innbetaling med navn og skisamling. Beklager litt kort frist.
Vi ønsker alle velkommen til en fantastisk helg på Nordseter  Sportell.

Vennlig hilsen ressursgruppa i Tempoen.

Marius Jørgensens bilde

Får " Til-kontonummer er ugyldig." som tilbakemelding fra nettbanken min :-/

Kristian Hauglums bilde

hei

En liten skrive feil på konto nummer 9857.05.07001

Marius Jørgensens bilde

Påmeldt :-)

Påmeldt!:)

Påmeldt! :-)

Kristian Hauglums bilde

Hei

Det er ledige plasser, så hvis noen fra andre grupper enn tempoen, xp og 15t øsnker å være med vennligst ta kontakt så snart som mulig.

 

Kristian

 

Kristian Hauglums bilde

Hei

Da er påmelding stengt. Men hvis likevel ønsker å delta ta direkte kontakt med Nordseter Sportell for direkte booking og betaling hvis de har ledig kapasitet. Opplys at du er fra Rye og skal delta på skisamling.

http://www.nordsetersportell.no/

 

Mvh

Kristian

 

Marius Jørgensens bilde

Jeg lurer på når på fredagen folk har tenkt å dra oppover? Er det noe fellesopplegg, ellet kjører hver mann sitt eget løp?

Jeg reiser oppover 10.30 tiden, slik at jeg for meg en skitur på fredagen også. Er det noen som eventuelt vil sitte på, så kan det tas kontakt på 91785089. 

Martin Jarret og jeg kjører i 11-12 tiden i morgen. Plass i bilen om noen vil sitte på.

Marius Jørgensens bilde

Jeg og Jørn Olsen drar ca. 10.30 fra Lillestrøm. Tlf: 41146191 om vi skal prøve å få til en samlet skitur fra Nordseter på fredag.

 Jeg reiser ca 15-1530 fra Hakadal. Har plass i bilen hvis noen vil sitte på. 98 25 51 38