Du er her

3:55

Willy Hugo Nordness bilde
Forum: 

:Først og fremst Tusen takk for en knallfin tur rundt Randsfjorden L40.

Og gratulerer til Marit Wefling Storeng med 3.plass i K30

og Kristin Falck med 2. plass i K40.

 

En liten oppsumering.

Grunnet skader og sykdom så var vi faktisk bare 17 på startstrek oppe på Brandbu, akkurat lite nok til at vi kunne si

"hale? nei det har vi aldri hørt om"

Vi ble jo heller ikke flere av at Jonas punkterer etter drøye mila, og vi var 16 igjen!

At Kristin fikk problemer oppe med Fluberg bro med overføringsmekanismen,  i sykkelkretser navngitt som kjede gjorde heller ikke sitt til at vi ble flere .............. selv om motvinden gjorde iherdige forsøk på å blåse oss opp til Dokka istedet for at vi skulle ned til Brandbu, MEN vi var akkurat få nok til at definitivt ALLE fikk nok belastning ........... fortsatt uten noe styr på en hale!

 

Uansett, den kjøringen dere viste i dag var ikke annet en utrolig bra,

rulla satt i ALL hovedsak som "et skudd", utrolige tette rekker og tett i front,

det var faktisk direkte rørende å se 16 ryttere på perfekte linjer som snor seg gjennom landskapet rundt Randsfjorden :-)

 

Jeg hadde faktisk følelsen av at vi syklet i et "vakum"

selv om vi hadde flere sterke lag bak oss, slik som Nittedal, Ceres og Frøy.

så var det INGEN av de som måtte rope "hold høyre" til oss, men det måtte vi,

sikter da til monstergruppa fra Ottestad vi fossa forbi på en perfekt rekke etter Jevnaker, her var faktisk den plassen jeg hadde høyest puls :-))

 

Det å bli klokket inn på 3:55 med 13 av 16 ryttere (+1 på 3:56 var det vel)

er ikke annet en aldeles nydelig, hva tiden hadde blitt med fullt lag kan man jo bare fundere på,

igjen folkens, Takk for en herlig innsats.

 

* Litt lek med tall igjen,

uten å ha en resultatliste å gå etter for å samenligne alle andre grupper og klubber,

så er det jo litt skøy og konstantere at vi  grusa alt av gruppe 2 lag som jeg vet om i alle fall, i tillegg så kjørte vi bare 51 sek pr mil saktere en Ceres 1 (13min totalt) og vi kjørte kun 35.5 sek saktere pr mil en Nittedal (9 min totalt)

Nå vet vi jo at Nittedal var en enorm gruppe i forhold til oss 16, hvor mange Ceres var vet jeg ikke ........................ dette lover virkelig godt til Lillehammer ..

Jonas Christensens bilde

Gratulerer med 3:55! :-)

Jeg hadde fått en liten rift i dekket, så PitStop’en tøyt bare ut når jeg prøvde å fikse punkteringen. Etter avlevering av diverse gloser i veikanten dukket en Rye-kollega opp, og jeg fikk haik tilbake til Brandbu. Byttet hjul og startet faktisk på nytt, for å få gjennomført rittet. Startet i 4 – 4:30 – puljen, en pulje som var full av gratispassasjerer og svært få kjørevillige ryttere. Så tiden ble absolutt ikke noe å skrive hjem om (4:23 ?), men fikk i alle fall en god treningstur :-)

Mest irriterende var at jeg hadde gledet meg veldig til RR etter at formen var så og si fraværende på NR. Det positive med dagen var at formen var tilbake, og med den rulla som er beskrevet her så tror jeg at jeg hadde sittet med helt inn.

 

/Jonas

Espen Fossheims bilde

Det gleder meg innerst i hjerterota at laget kjørte så utrolig bra og samkjørt selv med få i rulla. Dagens prestasjon er nok den beste L40 noensinne har gjort. Selv om jeg var på utlån i dag har jeg hørt rykter om smale og tette ruller, meget fornuftig disponering av krefter, samhold og lagspirit under svært kyndig ledelse av skipper Willy. 

 

Det kan kun bety en ting. Vi er på rett vei og med stødig kurs mot målsetningen. Lagets ånd er styrket etter en gedigen opptur. I dag viste laget sitt sanne jeg og egentlige potensialet. Jeg gleder meg til fortsettelsen. 

 

Så håper jeg at dere er overbærende med meg for at jeg tok et ritt i full spiker. Jeg kan love dere at det ikke var noen trivelig reise men jeg er glad for å ha gjennomført. 

 

 

/espen

Eirik Olsens bilde

Takk for en av de beste sykkelturene på lenge, folkens!

 

Vi kjører bedre teknisk enn jeg noengang har vært med på før og farten er såpass høy at det allikevel glipper ørlite av og til -en naturlig konsekvens av at vi kjører på grensen av det laget er godt for.

 

Vinden ble litt plagsom etter Fluberg Bru, men jeg synes vi holder trykket veldig bra og når gutta på halen krummer nakken, kjører seg inn i rulla og øser resten av kreftene inn i motvinden er det et rørende vakkert syn... Jeg er imponert over offerviljen og stayerevnen vi viste i dag :)

Hadde ikke helt dagen etter bare to-tre timers søvn. Men motet ble friskere og friskere etter hvert som rulla kom skikkelig i gang både teknisk og fartsmessig, herlig! Jeg lå trygt plassert mellom Harald og Tom, plasseringene i rulla du hadde satt opp med annenhver stor og liten og sånn funka som ei kule, Willy! 

Rundt ca 8 mil begynte jeg å bli sliten. Da var Marit der og innprenta meg med å bare konse på to ting, spise og holde hjulet. Og så var kaptein Willy våken, og oppfordret oss litt slitne til å lage en mini hale.

Så skjedde det – opp bakken etter Fluberg bru - kjede hoppa inn over lilleskiva, og jeg klarte ikke tråkke det på igjen. Frederik, ekte gentleman, tilbø seg å vente og hjelpe meg å kjøre dere andre inn.  Dessverre nådde dere toppen av bakken før kjede var på igjen. Heltmodig innsats fra Frederik til tross, og noen drag fra min side også, hjalp ikke. (Herlig med tomann-tempo midt i et ritt!)

Men så ble det gøy igjen, for der kom Nittedal-laget! Frederik og jeg hang oss på giga-halen bestående av mye hummer og en del kanari. Nittedals kaptein ønska seg flere inn i rulla. Vet ikke hva som skjedde med Frederik etter det, for jeg karret meg da inn i en skikkelig storrulle bestående av sikkert 30 mann. Mest Nittedalryttere, noen Ottestad, et par Milslukere og en jente i Rye-trøye altså.  Det var faktisk ganske gøy. Jeg var jo gørr-sliten, tre mil igjen til mål nå. Utsultet som jeg alltid blir, og ikke minst utslitt etter tempodragene… men her skulle jeg fanken ikke slippe!

De er vel strengt tatt våre konkurrenter ;) men akkurat denne dagen var jeg strålende fornøyd med hvor bra den rulla gikk. For med kjede som datt av og alt, så kom jeg inn bare under ett minutt senere enn dere andre takket være Nitttedølingene.
 

Litt dårlig samvittighet for Frederik som tok seg helt ut for å hjelpe meg, og som etterpå sleit litt med å henge med Nittedal på grunn av de heftige tempodragene våre. Tusen takk for gesten og for hjelpen, Frederik!!!

 

 

Thomas Weisser-Svendsens bilde

Lørdagens ritt var en fin opplevelse. God timing i vekslingene bakerst, kontrollert fart i motbakkene og generelt god organisering av rullen. I tillegg var det en tur preget av lite roping, noe jeg synes ga en fin arbeidsro i rullen.

Jeg håper at vi klarer å stille flere mann til start under L-O. Jeg gleder meg stort!

Takk for turen :-)

Thomas

Thomas NW-S