Du er her

Oppsummering rulletrening i Maridalen

Camilla M. Tranums bilde
Forum: 

Søndag 29 mai møtte to nysgjerrige Rye22-syklister opp på Brekke i Maridalen for å få hjelp til å lære å sykle rulle og rekke av Gunnar Gulliksen. Vi hadde været med oss de tre timene vi holdt på, selv om vi gjerne skulle vært foruten alle bilistene som suste ut og inn..

Turen gikk fra Brekke til Skar x 2, og undertegnede var ganske mør i bena da hun satte seg i bilen senere. :-)

Dette var helt super læring, og Leif Monsen og Camilla Tranum fikk mye utbytte av dette.

Å sykle i rulle og rekke kreves en del av deg selv. Det er viktig å "vinne over seg selv" med tanke på enkelte sperrer man har i hodet, samtidig stole på den personen man har foran seg. Dette var noe jeg følte løsnet på treningen - selv om undertegnede har fremdeles noen småsperrer igjen..

Gunnar kom med mange kloke ord og mange nyttige tips, som jeg vet vi i Rye22 kommer til å dra nytte av fra Trondheim.

Tusen takk Gunnar for at du tok deg tid til å komme og hjelpe oss! Også veldig fornøyd at du hjalp å dra meg opp i nesten 60 km/t.. :-)

Rye22 møtes til bakkeklatring opp Tryvann i morgen, tirsdag 31.mai, og Enebakk Rundt torsdag 2 juni - for å trene rulle/rekke.

Camilla Tranum

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Ønsker dere lykke til med laget! Tror nok at noen av de som synes det går for fort på 19 kunne vært med på å danne et godt lag for dere på 22. Tror at et 22t lag like gjerne kan kjøre på 20t som 22t. Det er bare om å gjøre å få samlet folk til trening! Camilla er klar for å hjelpe til med det praktiske men trenger flere ryttere!

Legg ut treningstidene deres på aktivitetskalenderen så alle kan følge med, bruk forumet så aktivt som mulig.

Lykke til!

Gunnar

 

Gunnar A. Gulliksen