Inge Nilssens bilde

Over 300 påmeldte til Ryeløpet 2015
Det 16. Ryeløpet ble arrangert i naturskjønne omgivelser på Bygdøy i kveld.Det var 303 som var påmeldt årets utgave av Ryeløpet og 256 løpere fullførte løpet.
Jørgen Frost Bø, Team Oslo Sportslager, vant årets løp med tiden 15.38.4. Ane Uglem Mobakken fra Sportsklubben Vidar vant kvinneklassen.  Foto: Lars Erik Borgen
 

Anita Bakk Henriksens bilde

Nordmarka Rundt- gleder oss allerede til neste år!

Forum: 

Nordmarka Rundt 2015 ble arrangert søndag 24. mai med 715 ryttere på startstreken. Rittet ble avviklet i gode sykkelforhold, noe kjølig i starten men med oppholdsvær og gunstige vindforhold underveis. I lagkonkurrasen tok Team Pro Aktiv seieren, tett fulgt av Lillehammer CK og SK Rye XP på 3. plass.

Fra innsiden av Ryebilen under Tour of Norway

Proffsirkuset hadde overtatt store deler av lille, stillferdige Årnes sentrum på formiddagen onsdag 20. mai da Ryebilen rullet inn. Dekorerte biler med klubbfarger, logoer og sponsormerker med takene dekket av de beste racersyklene på markedet var parkert på torget, i gatene og på den store plassen foran jernbanestasjonen.

Anita Bakk Henriksens bilde

Rye sykkelkross trenger ressurspersoner

Sesongen for landevei og terreng er godt i gang, men det er allerede på tide å planlegge hva som skal skje når sesongen tar slutt. Sportsklubben Rye stiftet i fjor en gruppe for sykkelkross og avholdt rittet Ryekross på slutten av året. På tross av dårlig planlegging, ble rittet en suksess, og det viser seg å være stor interesse både i og utenfor klubben for denne formen for sykling.

Sider

Abonner på Sportsklubben Rye RSS