NM terrengsykling 18. - 19. juli

Et flott NM i Terrengsykling på Grønmo er vel overstått. I løpet av helgen fikk vi to norgesmestre, og to pallplasser, samt mange hederlige resultat.

Totalt 13 Rye syklister stilte til start i aldersklasser fra de aller yngste til de aller eldste, og gjorde en flott innsats. Dette var en del færre enn størrelsen på klubben og reiseveien skulle tilsi, men de som var med, representerte klubben på en god måte.

Rye dominerte pallen under Tour de Hallingdal

Tour de Hallingdal (TdH) 2015 er nettopp gjennomført fra torsdag til søndag, 5 etapper totalt. Lørdag to etapper, da det ble kjørt tempo på morgenen. Og søndagens etappe var i tillegg NM i Masters Cupen. Hele touren fra torsdag til søndag inngår i ranking elite, junior og senior. Touren fra fredag til søndag inngår i Masters Cupen.

Anita Bakk Henriksens bilde

Rye trenger flere ryttere på Lillehammer- Oslo, meld deg på i dag!

SK Rye har mange flotte grener som vi i klubben er stolte av. Noe av det som har vært klubbens varemerke gjennom mange år er storsatsning på Trondheim – Oslo og etter hvert mer og mer satsning på Lillehammer – Oslo. Nyheten i år er at det er uoffisielt NM for lag fra Lillehammer.

Sider

Abonner på Sportsklubben Rye RSS