Sportsklubben Rye

Rye - Fellesopplegg DSSP 2014

Da er det bare å melde deg på klubbens sedvanlige fellesopplegg for frakt av sykkel, kost og losji under årets DSSP.  Siste frist for påmelding er lørdag 31.mai 2014!

Slik bestiller du nye klubbklær

Det har den siste tiden kommet inn flere henvendelser om bestilling av nye klubbklær. Her kan du gå inn og få en steg for steg forklaring med både link og nødvendige passord.

Monte Gordo

Da er en uke i Monto Gordo over. Det har vært en kjempeflott uke, over all forventning.  

Det er fine grusveier å løpe på i en Pinjeskog rett ved byen.

Klubbens ungdomssyklister gir terningkast 6 til stiene på Slettestrand

Fredag ettermiddag satte 30 ivrige ungdommer og foreldre seg på fergen til Danmark for å reise på årets påskesamling. Samlingen hadde vi lagt til Slettestrand i Danmark i første halvdel av påskeuken. Området som ligger på vestkysten en drøy times kjøring syd for Hirtshals har mange fine stier og grusveier tilrettelagt for sykling. 

 

Protokoll fra årsmøte 2014 publisert

Protokoll fra årsmøte finner du her. HUSK at du må være pålogget for å få tilgang til dokumentene. (Får du allikevel ikke tilgang til sakspapirene? Trykk her for å få tilgang)

 

 

To nye medlemmer i Styret

Sportsklubben Rye har fått to nye medlemmer som består av redaktør Anita Bakk Henriksen, og leder for ski-og løpegruppa Pernille Dørstad. Dermed har styret fått styrket sin andel av kvinner, noe som er veldig hyggelig.

Her kan du lese litt mer om de to nye tilskuddene.

VM i halvmaraton

Vi har hatt en fantastisk helg i København. Flott arrangement, med mange gode tider for Ryeløpere.

Her er noen av gjengen som deltok på lørdag. Tre fra Sportsklubben Rye løp under 1.20, det er kjempe bra! Runar Sæter (1.17.01), Ingve Nasvik (1.17.04) og Svein-Erik Bakke (1.19.13)

Nytt fra årsmøtet 2014

På årsmøtet takket Erik Johansen av som redaktør etter mange år, Martin Andresen takket for denne gang som leder av løp/ski.

Vi kommer tilbake til alt rundt de som har gått ut av styret,ny redaktør blir snart presentert, ny løp/ski leder er på plass. Når vår nye redaktør får nødvendig  opplæing i bruk av hjemmesiden er vi i gang. Litt tålmodighet, så er hun i gang.

I mellomtiden, tren og nytt det fine været.

Gunnar A Gulliksen

Leder SK Rye

Barn og ungdom starter terrengtreningene mandag 7. april

Det er vår og tid for action og oppstart av terrengtreningene utendørs. Første trening er mandag 7. april kl 18 fra bommen på Sognsvann. SK Ryes treninger er en morsom og utfordrende opplevelse for barna – de skal glede seg til hver gang.

VM-HALVMARATON

10 dager igjen til VM!

Etter siste opptelling på deltakerlisten til VM i Halvmaraton er det 25 deltakere fra SK Rye, det er imponerende!

Syndiker innhold