Du er her

Rye 17 på vimeo

Forum: 

Har ikke hatt mye tid til å gå igjennom og redigere opptakene mine, men det er flere som har spurt etter dem, så jeg har slengt sammen noen tilfeldige klipp fra søndagens langtur her: http://vimeo.com/4477867 for de som skulle være nysgjerrige.

Sliter litt med å beholde bildekvaliteten fra originalopptakene. Opptakeren lagrer video i høyt komprimert XVID-format, og etter å ha gått igjennom redigering/dekomprimering/komprimering i Sony Vegas Studio og konvertering hos Vimeo, så sitter jeg igjen med mye støy i bildene. Gode tips på hvordan jeg får redigert XVID med minst mulig kvalitetstap mottas med takk! 

...eller alternativt kan jo noen sponse et høydefinisjons hjelmkamera fra Sony til rundt 20 lapper (http://helmetcameracentral.com/2008/12/24/sony-anounces-high-def-helmet-cam-hxr-mc1/

:)

Rekonverterer for å forsøke å få bedre kvalitet, så videoen vil være utilgjengelig i 10 minutter. 

Vidar Gårdsvolls bilde

dette var kult! Gleder meg til å se det endelige produktet. Kvaliteten var ikke så ille. Kan være noe med at jeg sitter på en minpc med 10" skjerm:) 

Hilsen Vidar

Svein Ivar Kristiansens bilde

Ser bra ut dette :)

Musikk-forslag (på stående fot):

   - Vi suser av gårde (DeLillos)
   - Reise, Reise (Rammstein)
   - Over the hills and far away (Nightwish)

 

...for musikk må vi ha, skal det bli uberkult ;)

Svein Ivar

 

 

Klart det skal bli musikk Svein Ivar! Hvis dere har flere forslag til musikk, så tas de mot med takk, selv om jeg ikke lover å ta hensyn til dem :) 

 

Jon-Ivar Lunds bilde

Lang vei hjem (Raga Rockers)

Linux Registered User # 195305

Har lagt ut video av velten på tirsdag her: http://vimeo.com/4520189  

Svein Ivar Kristiansens bilde

Jeg var en av de som gikk i bakken på tirsdag, og det var en kjip opplevelse = (

(Utfra bildene gikk jeg vel i bakken som nr. 4.. Tenk å være så heldig å få det på film...)

Hinket tilbake til bilen i marsjfart med mørbanket skinke, skrubbet albue og girhendel, skeivt styre,  og et dekk som truet med å skille seg fra felgen...  Skadene ble ikke store på verken meg eller sykkelen, det meste har vel gått seg til nå.

Men man blir jo litt skremt av sånne velter, og jeg synes det er på sin plass med fokus på sikker kjøring.. Hvis det er sånn at faren for velt skal øke dramatisk når feltet øker fart (vi holdt godt fart på tirsdagen), vet jeg ikke om jeg er så gira på å kjøre fort :-|  Det er jo veldig gøy når farten øker, men for min del bør ikke det gå på bekostning av helsa.

Et annet spørsmål jeg sitter igjen med: Blir gruppa særlig usikker/utrygg i høy fart på grunn av store nivåforskjeller på individene i rulla? Noen sitter og trøkker opp farten, mens andre sliter med å henge med. Et åpent spørsmål fra min side som jeg tror kan ha relevans...

mvh Svein Ivar