Du er her

Ceresrittet 2009

Bjørn Saksbergs bilde

Sturla Rusånes

Sturla Rusånes tok en suveren serier i M50-54. Sturla var først inn i den siste bakken å deretter var det ingen som kunne true han.

 

Erik Nilsen kom høyt opp i M40-44 (står som DNF på foreløpige resultatlister) men jeg så selv at han var langt fremme. Terje Strøm ble nr. 14 i denne klassen.  Rune Holden måtte dessverre i bakken underveis og mistet dermed hovedfeltet.

I yngste veteranklasse ble Kim Riseth nr. 11 og Bjørn Saksberg nr.17. I denne klassen var det kun 26 stykker til start, noe som kanskje skyldes det ufyselige været på morgenkvisten. Et brudd på 4 stykker fikk gå avgårde tidlig. Bjørn og Kim prøvde å støtte litt underveis, men vi klarte aldri å få noe skikkelig dreis på det. Nesten hele feltet satt på hjul, selv da vi prøvde å dra i gang en rulle så varte det bare noen minutter før vi var tilbake igjen til rolig søndagstur. Pulskurven viser et snitt på 137 (mot 162 på enebakk rundt). Dette viser at det var lite fart over M30-39 feltet i år. Dette viser også sluttiden hvor flere av del eldre klassene har bedre tid.

Frode Dalen tok en 3.plass i turklassen. Det ble også flere gode plasseringer i kvinneklassen. Anette Johannessen tok en 3.plass i K30-39 og Linda Evensen en 4.plass i K40-49.

Det er litt synd at Rye ikke stiller flere på denne type ritt da vi helt klart hadde dominert rittene på en helt annen måte en vi gjorde nå.

Resultatlister http://www.dinesider.no/customer/293985/archive/files/Div.%20info/ceresr...

Sturla i klar ledelse mot mål

 

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Marius Jørgensens bilde

Enig at her burde flere ha møtt til start. Fin løype og fine veier. Vi som startet i turklassen 11.15 hadde tørre veier så godt som hele runden. Resultatlisten inneholder flere feil enn så lenge. Selv står jeg som DNF i veteran, selv om jeg da vitterlig stilte i turklassen og rullet inn til en plassering jeg selv er godt fornøyd med..

Ja, det ble litt tamt baki feltet der, tok innpå og hadde øyekontakt med bruddet de gangene vi la litt trøkk, men så stoppet alt opp igjen. synd, for det er egentlig et veldig bra ritt og løype.

Men Askerrunden går på Himmelspretten, det er vel kanskje en mulighet til å dra på litt. Hvis Polar-gjengen møter opp burde det bli litt fart, og det hadde vært morsomt å være en gjeng som kunne utfordre de litt.

master says faster

Truls Eirik Holms bilde

Hei Kim

Jeg har tenkt å kjøre Askerrunden, og det blir artig om flere fra Klubben stiller til start. Et flott ritt på 67 km., så her kommer det til å gå så buksa sprekker.

 

Truls

Truls

Eelco Van Weerdhuizens bilde

Er enig at vi kan jobbe bedre samme gjennom rittet. Jeg har ikke så mye erfaring på sånne ritt men lærer litt hver gang. Jeg var med i ceresrittet men syklet 'undercover' pga dårlig vær i mitt litt tykkere 'shell' jakka. Hadde litt tunge bein fordi vi nettop fikk barn og mangler litt sovn i det siste :-) men det går oppover. Satser på bedre samarbeid i noe rittene som kommer.

Hilsen

Eelco