Du er her

VIKTIG! Instrukser om flasker/langing/drikke på Nordmarka Rundt

Ole Andreas Fuglesangs bilde
Forum: 

Hver enkelt rytter må ta med 2 ekstra flasker som på forhånd er fyllt med vann til start.

 

Altså to flasker i tillegg til de man har på sykkelen. De to ekstra flaskene leveres ved følgebil ved start. Laget vil ha Maxim-pulver som vi blander til tynn maxim i flaskene før de lades inn i følgebil/supportsystem. Selve opplegget med langing biler osv. vil Håvar komme tilbake med mer info om, men vi satser på at alle ryttere vil få langet 1-2 flasker underveis i rittet avhengig av hva slags metode vi går for.

 

Flaskene skal være rene og av god kvalitet. Vær så snill å ikke ta med gamle dårlige flasker fordi man ikke er så redd for å ikke få dem tilbake. Det trenger ikke stå Maxim på dem, men flaskene skal være av like god kvalitet som maximflasker. Dårlige, billige flasker lekker, sitter ikke skikkelig i flaskeholdere, er ekle å drikke av osv. Hvis du vil ha dem tilbake etter mål, må det stå navn på dem, men du vil ikke få "dine egne flasker" underveis i rittet.

 

Erfaringsmessig er det alltid noen som ønsker annen drikke enn Maxim, vil ha en annen smak, vil bare ha vann osv. Vi ber om forståelse for at vi her prøver å lage et effektivt opplegg for å lange et helt lag med de midlene vi har til rådighet. Derfor blir det tynn Maxim med samme smak på alle flasker og man blir tildelt helt tilfeldige flasker underveis og det kommer til å gå kjempebra. Vi gleder oss. Det blir sikkert regn så det blir den uslåelige smaken av tynn maxim blandet med vannsprut og knasegrus. Digg.

Torkjell Skomedals bilde

Det høres ut som et bra opplegg

Er det noe krav til størrelse på flaskene? Mine vanlige flasker er vel fra ca 0,65l til 1,0l.

Ole Andreas Fuglesangs bilde

det som er mest standard er vel 0.75L eller hva en vanlig maximflaske er.

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Rune Hellems bilde

0,75 er riktig. Litersflaskene er for store og de mangler den "bøyen" som 0,75-flaskene har slik at de blir vanskelige å få tak på og ikke minst drikke av.