Du er her

Nordmarka Rundt 2009 - Rye 15 sett fra følgebilen

Rune Hellems bilde
Forum: 

Da har jeg klippet sammen opptakene fra dagens hyggelige tur rundt Nordmarka. Kos dere :-)

Har laget playlist på Youtube med alle filmene. Fikk til og med sørget for at sponsoren fikk sin behørige plass på filmen både før start og ved målgang ...

Og siden Jan Henrik er den som blir mest eksponert på filmen...kudos til deg! :-D

Jürgen Harms bilde

Filmne var skikkelig kule!
Neste gang skal jeg også slippe meg litt ned bak halen, da får man mye tv-tid ;-)
Før jeg glemmer det igjen!

STOR takk til alle som var med i støtteapparatet!
 

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”

Torkjell Skomedals bilde

Kule videoer, og takk til dere i følgebilene det var veldig godt å se dere underveis.

Ole Andreas Fuglesangs bilde

He he, det er som følgebilsjåfør Pål så treffende sier på filmen: "Det er faktisk det beste jeg har sett!" For det er det faktisk! Neste gang må du gå i brudd, Erik!

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Følgebilsjåfør Pål tok noen bilder underveis og mange i målområdet etterpå.

 

Bildene kan sees her

 

 

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Nils Jørgen Mittets bilde

 Jeg tok noen bilder før og etter. Ikke mange, men nok til at man legger merke til at det er flere som smiler på bildene tatt etter rittet. 

www.flickr.com/photos/njmittet/sets/72157618807712440/

 

Ketil Tærums bilde

Takket være kjempe innsats fra alle gutta, bra organisering av kapteinene og ikke minst støtteapparatet, har jeg tilbakelagt mine hittil kuleste  mil på sykket!!! (det skal bli fler!)

Bra jobba alle sammen!!!

Ketil T

 

Enig, det var kjempekult helt til sykkelen min rista i filler.  Jeg har vært en dårlig mekaniker!

Trøsten er at kroppen fungerte fint (ja, ja, belgen gikk godt opp Sollihøgda men det er greit;) så lenge sykkelen holdt sammen. Jeg gjør ikke den blemma igjen...

Nå pakker jeg på med trening ut uken som kommer (velger å tro at denne mengdeuken er viktig) så får jeg heller være tung i bena på Randsjorden. Går det så går det. Det viktige er å være i form 20. juni.

 

Takk igjen for en fin dag :)))

 

Jon

Jon

En stor takk til støtteapparatet. Uten dere hadde jeg ikke klart å komme i mål med gruppa etter 2 punkteringer. Bra pace kjøring ved 2. punktering. Etter å ha brukt 1 min 30sek på å bytte hjul vet jeg hva jeg må øve på i garasjen:) Stor takk til de 2 kapteinene som gjør en kjempe jobb. Håper jeg kan bidra mer til laget neste gang.

Huff ja dette var en tung dag på jobben. Litt til forskjell fra pro tour på TV hvor de beste får all publisitet. Hos oss får lantern ruoge'n mest oppmerksomhet:-)

Stor takk til støtteapparatet - dette var dritbra! Uten dere hadde jeg neppe kommet inn sammen med gruppa! Synes det ble kjørt fornuftig hele veien og at kapteinsteamet gjør en solid jobb med gode valg underveis. Også kjempeimponert over kjørestyrken i laget, mange veddeløpshester her...

Satser på å slikke sårene i uken som kommer og håper å være til litt mer hjelp på Randsfjorden.

-Jan Henrik

Ole Andreas Fuglesangs bilde

 

Hadde dette vært noe?

 

 

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Jürgen Harms bilde

Tenk om Jan Henrik hadde hatt en sånn en fullastet med Flasker i nedoverbakken etter den andre matstasjonen ...

Ikke noe tema å kjøre inn laget da!

Bare å trå i gang, legge opp føttene og la tyngdekraften gjøre resen av jobben, for så å rope hold høyre ...

Så napper alle en eller to MAXIM flasker mens den suser forbi, legger seg pent på to rekker og kommer opp i 100 i dragsuget uten problemer ...

Og så kommer den lille rundkjøringen i bunnen av bakken ...

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”

Jeg fikk med meg en venstre hanske av merket "Rudy" etter søndagens strabaser.

 

Byttes gjerne i flaske av merket "Jon" ... ;)

Jon

Eelco Van Weerdhuizens bilde

Kjempe filmer og tusen takk at jeg fikk lov å sykkle med dere. Det var en flot tur samme med en veldig bra organisert gjeng. Kapitener ser ut som de har kontrol på laget og jeg var overrasket på styrke i laget. Håper at dere skal ha super forhold på DSSP og da kommer dere til å nå målet.

Lykke til med siste forberedelse!

Eelco

 

Takk for servering av banan på "sølvfat" fra følgebilen på toppen av "Roa-åsen" Dette var rett etter at jeg forsvant som en prosjektil bakover fra feltet.....Ga meg guts til å henge med BOC1 inn til mål:-)

Masse fine bilder og filmer:-)

Hei.

Jeg er "han med hvit trøye", til irritasjon for mange i gruppa skjønte jeg...

Skulle sikkert ha brukt Rye trøya, men dette var andre gang i mitt liv jeg satt på en racer så ville skille meg litt ut. I Rye draken ser jo alle like ut. Hadde ambisjoner om å sykle på 5 timer, men gikk raskere en regnet.

Ønsker dere lykke til videre i sesongen!

Sees på to hjul.

Med vennlig hilsen

Paul Moen

Cato Roknes bilde

Hei Paul

 

Grunnen til ittitasjonen var vel ikke først og fremst den hvite trøya di, men episoden ved Hakadal hvor du bremset så hardt at bakhjulet ditt låste seg et øyeblikk. Dette er en "dødsynd" når man kjører rulle fordi konsekvensene ved en massevelt i 40 - 50 km/t kan være katastrofale.  Jeg lå bak deg og hadde heldigvis en liten luke slik at jeg såvidt ungikk å kjøre inn i deg. Etter en sånn episode sprer det seg stor usikkerhet i gruppa, og det var grunnen til at du fikk beskjed om å gå på halen. Laget trener rullekjøring hele våren for nettop å bli trygge på hverandre slik at man tør å ligge så nærme mannen foran seg som mulig.

 

Stå på videre.

Cato

Hei Cato. 

Det er Sikkert en "dødsynd" å bråbremse, enig i det, men bremser heller kraftig en å kolidere i han som bråbremset  forran meg, bremset ikke forde jeg hadde lyst eller følte for det! Jeg hadde heldigvis en liten luke slik at jeg såvidt ungikk å kjøre inn i han forann meg! 

Jepp jepp...