Du er her

En virkelig søndagstur

Lars Olav Skårbergs bilde
Forum: 

For første gang i Ryes historie en rolig langkjøring som faktisk for det aller meste var rolig! Pluss rikelig påfyll med softis, boller og brus. Her kaffepause i Fredrikstad.

 

 

Espen Renshusløkkens bilde

Dette var en tur som jeg tror alle hadde godt utbytte av. Av de 10 som møtte i hvervenbukta klokken ni var det ingen som klaget på turen.I fint vær gikk turen til Fredrikstad.Vi hadde bestemt at turen skulle gå i sone 1, noe som ble gjenomført perfekt. For min del blev det 140 i snitt puls og 30,2km/t. Det var god stemning i gruppa med mange gode komentarer underveis. Det ble en god halvtimes stopp på brygga i Fredrikstd, før vi satte nesen hjemover. på turen hjem var det noen som mente at Andre hadde los på noe der fremme og det stemte! En terreng sykelist og dem kan jo ikke ligge forann en gjeng fra Rye som er klar for å komme seg hjem!! flere ord som ble¨brukt på Andre var Engelsk setter alltid villig i front! Lars olav mente at den nye sykkelen til Andre var meget rask. Vi hadde med to jenter som begge er meget gode.tror dem koste seg veldig når dem fikk forskikringer om at turen skulle gå rolig nok for alle, og at ingen skulle bli frakjørt,. Så er det bare å få til en god treningsuke å stille på Randsfjorden på Lørdag TAKK FOR TUREN TIL DEM SOM VAR MED!!!

Mvh

Espen.R

Hilsen Espen R

www.sykkelgeek.com

André Jonassens bilde

Gårdsdagens tur ble som 17 mai, en uke på etterskudd. Mange fine bunader, pølser, brus og is. Og ikke minst mye skrøner og god stemning!!

Vi klarte stort sett å kjøre rolig hele veien, jeg har totalt en snittpuls på 128 av 196.

Takk til alle for en kjempetur!!

Det var en supertur, selvom om det stadig vekk gikk raskere jo nærmere vi kom Hvervenbukta...noen som skulle rekke Giroen...takk for en flott tur;)

Cathrine

Kristian Hauglums bilde

Jepp , super tur. Etter all isen, colaen, pølsene og kaffeen, var energien på topp helt til siste kilometer. Veldig hyggelig  å se nye fjes i gruppa og flere er velkommne.