Du er her

Drikke/langing til Randsfjorden Rundt

Ole Andreas Fuglesangs bilde
Forum: 

Jeg har ikke helt oversikt over hva laget har av fellesmaxim og får ikke tak i de som vet det på telefon. Derfor gjør vi det sånn:

 

Alle tar med fire flasker hver. 2 til å ha på sykkelen og to ekstra til langing. Samme som sist.

 

De to ekstraflaskene skal inneholde svak maxim (1,5-2 skjeer pr 0.75L flaske.)

 

Dersom du ikke har maxim så tar du med vann så skal jeg sørge for at vi har noe pulver til blanding før start. Siden jeg skal være med å sykle må jeg varme opp og har derfor ikke tid til å blande maxim til 60 flasker før start. Hvis du har flasker som kun inneholder vann vil det stå maximpulver ved bilen, men da må du passe på at dine flasker også får pulver før de leveres til bil. Alle er derfor ansvarlig for å levere 2 ekstra flasker med svak maxim til bilen.

 

Oppfordrer alle til også å ta med tilstrekkelig med barer/gel til eget forbruk i lommene da langing av gel/barer ikke alltid er så lett. Det er dumt å gamble på at man får langet en gel akkurat når man trenger det som mest. Noen barer og geler har alle plass til i lommene på et såpass kort ritt.

Det er sikkert mange meninger om hva som er svak maxim. Jeg bruker maks 1,5 skje på 0,75 liter. Hvis det blir sterkere er det vanskelig å spise gel og lignede ved siden av. Mitt ønske er derfor noe svakere blanding..

 

 

Johan Haugseth