Du er her

Flaskestativ, en tikkende bombe!

Sten Enggravs bilde
Forum: 

Hei, det er noen som kjører rundt med flaskestativ som er ett nummer for stor for flasken. På ugjevn veg hopper og spretter flaskene i stativet ,og av og til skjer det som ikke bør skje,             -flasken hopper ut og havner i feltet.

 

Sjekk flaskestativet ditt, vi trenger ingen velt på grunn av dette!

Jürgen Harms bilde

Da har vi ett nytt ritt bak oss- bra jobba alle sammen først og fremst!

 

Dessverre var det noen episoder med flasker også denne gangen.

Mannen foran meg mistet en full flaske midt i rulla. Jeg hadde ikke sjangs å komme meg rundt og kjørte rett over. Det gikk heldigvis bra denne gangen også. Så tenker vi ikke videre på velt midt i rulla ...

 

Hva er lærdomen?

Sjekk falskestativet og flaskene du bruker en gang til.

Vær nøye med å sette flasken helt ned i stativet.

 

Senere var det noen som kastet en tom flaske litt for kort i forbindelse med langing. Den rullet tilbake i veien. Jeg kom rundt, men jeg vet ikke hva som skjedde lenger bak.

 

Lædromen her?

Kast flaskene langt nok til at de ikke ruller tilbake i veibanen.

 

Vi mister kanskje noen flasker på dette, men det er både billigere og mer miljøvennlig enn velt, brukne ben og rammer. 

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”

Ole Andreas Fuglesangs bilde

En annen lærdom er at hvis vi får bort de aller mest skrøpelige flaskeholderne og flaskene så kan vi snart slutte å stresse hverandre mer med dette. Det flakser flasker hele tiden og vi kjører på dem og vi krasjer aldri. Når mann og sykkel fort veier over 90 kg og kommer i 50km/t så har ikke den flaska sjans uansett. Den spretter unna eller blir flat. Har prøvd.  Det er mye farligere at hele laget får fullstendig panikk og roper og skriker, bremser og flykter unna i alle retninger hver gang man ser ei flaske. Kjør rett fram og ikke brems. Det går bra.

 

Men aller risker som kan elimineres er jo bra å få bort og noen flaskeholdere burde helt klart vært på Teknisk Museum for lengst.

God created dirt
-Dirt don´t hurt