Du er her

KJEMPEINNSATS AV Lille 40 PÅ RANDSFJORDEN.

Willy Hugo Nordness bilde
Forum: 

Knallgodt jobba HELE gjengen, en tid på 3.54 er godt innenfor de målsettningene vi hadde før rittet, KNALLBRA :-)

RESULTATER: http://www.hck.no/forsiden.6

LILLE 40 etter målkomst.

Flere bilder her:  http://www.dropshots.com/wihuno#

Josef Alfons Nolls bilde

- Glimrende jobbing fra hele laget, og bildene viser et lag som sykler tett sammen. Veldig bra! Noen utvalgte bilder finnes på: 

http://picasaweb.google.com/JosefNoll/RandsfjordenRundt# 

Martin har fått alle bilder, som er på 450 MByte tilsammen. Satser på at vi få flere bilder på nett.

Hilsen Josef "el falco"

 

Josef Noll, "el falco", m: 9083 8066, e: josef@jnoll.net

Willy Hugo Nordness bilde

hehe, ser at fotograf har leitet etter forskjellige æææ, vinklinger på noen av bildene!!!!

Jeg luuuurer på hvem som hadde lånt kameraet ditt Josef :-)

~Fuji~

...skjønnhet finnes der man minst venter det....Ufattelig nok også iblant en gjeng hårete, svette mainnfolk i Lycra, med isporkaker på skallen... hehehe

Gratulere med ett kjempegodt gjennomført ritt!!!

Det va skikkelig stas å se laget jobbe så bra i ei storrulla som gikk smooth. Han Glenn og æ va fan'mæ som trebeinte hunda uttaførr gjerdet til pølsefabrikken...

PS: Ska finne på nokka med de bildan Josef.
 

Johan Martin Navas

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Hei!

 

Takker for gode forsøk på støtte, god omsorg med banantilbud og oppmuntrende tilrop fra Stian, Gulltann og ??? da jeg prøvde å henge meg på dere etter å ha sluppet 15t-laget. Hadde de verste syrelabbene så det var ikke sjans, men det var et lyspunkt at dere kom. Takk takk. Bra driv!

 

Jeg var så kjørt at jeg ikke hadde noen reell sjans til å henge med, men som et konstruktivt innspill så tror jeg laget kan ha noe å hente på å organisere halen litt bedre. Da jeg satt der var halen stort sett en strek og ikke to rekker. Dette koster krefter. Vi har jobbet mye med dette i Rye15 og har etablert at det alltid skal være to rekker på halen slik at man kan gå ut av rulla og samle litt krefter på halen før man går inn igjen. Med én rekke blir halen bare et spørsmål om liv og død istedenfor et sted for ro og ettertanke før man går inn igjen og pøser på i rulla. Håper ikke dette blir oppfattet som at jeg klager på halen deres for jeg hadde ikke klart å henge med uansett hvor bra organisert hale dere hadde hatt så det er helt greit. Det er ment som et innspill slik at dere kan kjøre enda fortere.

 Jeg prøvde å sitte litt foran til høyre på halen og det er mulig at dette førte til litt forvirring mtp om jeg var på vei inn i rulla eller ikke (sorry for det), men tanken var å ta den kjipe plassen slik at det kunne bli to rekker på halen. He he, men det ble det ikke. Jeg fikk heller streken bak meg. Da jeg så måtte slippe (ganske fort) så ble det sikkert tungt for de bak meg å kjøre inn den luka. Dette hadde blitt mindre problem om det hadde vært to rekker... Kan være noe å tenke på. Rye15 har vel mer eller mindre konkludert at en organisert hale omtrent er en forutsetning for å kunne ha en effektiv rulle hele veien.

 

Stå på! Gi gass! Heia Lille40!

 

Hilsen

Ole "Han med tunga i bilvinduet i bildeserien til El Falco" Andreas, Rye15

 

God created dirt
-Dirt don´t hurt