Du er her

Sterk gjennomføring av Randsfjorden Rundt av Rye15

Anders Åsbergs bilde

Takk til Hyundai for flott lagbil!Rye 15 vant lagkonkurransen med 3:39:44 og hadde rekorden i en drøy time. Rekordpuljen med flere sterke norgescupryttere senket løyperekorden ytterligere. Komplette resultater finner du her. Dette ble en super gjennomføring av både støtteapparat og ryttere!

 

Vi takker Hyundai for den flotte lagbilen!

www.hyundai.no

Med vår nye flotte lagbil fra Hyundai ankom vi Brandbu og var spent på dagen hvor vi på forhånd hadde varslet arrangør at det skulle settes rekord. Vi visste det ville bli tøft å holde 42 km/t i snittfart, men vi mente samtidig vi var gode nok for dette.

Vi åpnet fornuftig og fikk laget til å gå kjempegodt ned til Jevnaker hvor vi lå 4 min foran skjema. Etter Jevnaker mot Fluberg er det partier med en del kneiker som vi som lag må kjøre veldig annerledes enn hva en fellesstart gjør. Vi angriper ikke bakkene, men vi forsøker å ta med farten inn så langt det er fornuftig. Her er det fremdeles litt og gå på, men det blir bedre og bedre for hvert ritt.

 

Langesonen ved Bjoneroa forløp veldig bra med vår supersykkel, og vi fikk unna langingen på en effektiv måte! Ved passering Fluberg bru, var vi 3 min foran skjema fordi vi kjørte partiet, de siste 15 km før brua, veldig godt. God følelse å ”cruise” i 60 km i timen! Etter brua kjørte vi på nytt inn i et vanskelig parti, og her tapte vi nesten 3 min frem til ca 120 km. Her måtte vi foreta et valg; skulle vi fremdeles sikte oss inn mot rekorden, eller skulle vi samle troppene og ha alle med inn? Vi gjorde som Ole Brum og valgte begge deler men, kun en annen Ole ble igjen. Vi registrerte etter 130 km at vi begynte å ligge foran skjemaet igjen, og herfra og inn måtte vi grave dypt etter de siste kreftene skulle vi nå vår målsetting.

 

Laget gjør en kjempeinnsats til tross for mange sure bein og vi passerer målstreken på 3:39:44 og har klart målet vårt som var å bruke mindre enn 3:41 på turen.

 

Støtteapparatet gjør igjen en fantastisk jobb, og vi sender en stor applaus til dem! Samtidig takker vi Hyundai for denne flotte bilen som laget disponerer! I dag ble det kun en punktering etter målgang men bilen gir laget trygghet av å ha teknisk support alltid tilgjengelig. Og det flotte designet på den nye Hyundaien gav oss nok noen estra krefter også. En liten følelse av Pro-Tour!!

 

Laget har gjort enorm fremgang fra ritt til ritt under våren og vi gleder oss stort til DSSP.

Anders og Frank
 

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

HEI.

Etter å ha falt av fra xp, der jeg skulle bidra i de forigående ritten,så har jeg fått gleden av å kommet i 15t gruppa til rye,det har jeg sagt til alle som har greie på lagånd og sykkling, at 15t til rye, blir sterk i år. Når man faller av xp så er 15t et godt allternativ å bidra i, de viser en sterk kjøre styrke, skulle kjørt litt mer på til slutten av NR, men vi komm til mål, med ei god tid etter hva de hadde i fjor, og samt de har strukturerte KAPTEINER, ønsker dere lykke til mot dssp.

Mvh Bjørn Sand