Du er her

Randsfjorden Rundt

Startnummer gis bort

 Hei. Jeg skulle syklet med Lille 30 imorgen, men har hatt en kraftig influensa. Stiller derfor ikke til start.

Om det er noen som har lyst på et startnummer, gir jeg det bort. Jeg har kvittering liggende her hjemme. Regner med at det er mulig å gjøre om på dette under avhenting av startnummer imorgen på Brandbu.

Jeg kan nås på tlf 45688708

 

Mvh Tor-Erik

Lille 30

Stian Gjones bilde

Randsfjorden Rundt. God jobba.!!

Randsfjoren er unnagjort. Flott kjøring !!! Beste starten vi har hatt i år. "Det var vel ingen som fikk sjokk denne gangen". Vi kjørte bra helt frem til velten. Etter det, vet ikke jeg, for jeg fikk litt juling under velten og ble hengende etter Resultat av velt = rammebrudd og stivnakke og litt skrubbsår. Kjørte vidre og tok igjen Kristoffer etter broa og vi sykklet sammen i ca  6-7 km . Ottestad passerte og vi hangpå dem inn. Er etter omstendighetene fornøyd med resultatet 03.52.21.Bare så synd at jeg ikke kom i rygg på gutta ,for da er jeg sikkerpå at jeg hadde vært med inn.

Runar Brocks bilde

Ny styrke i L-40

Ryes L-40 lag stilte til start på Randfjorden siste helg. 22 sterke ryttere dro avgårde, fast bestemt på å gjøre et godt ritt. God konsentrasjon og hensynsfull kjøring i laget, skapte en meget god tid: 3,54,11

Dette gav oss en fjerde plass i lagkonkurransen, 14 minutter bak vinneren, Rye 15.

Laget har nå mange sterke ryttere, dette hever nivået og gir gode utsikter til årets hovemål som er Lillehammer Oslo den 20 juni. I lørdagen ritt viste laget veldig gode takter, ved å gjøre hverandre gode i kjedet. En viktig og god erfaring som vi bygger videre på framover.

Anders Åsbergs bilde

Sterk gjennomføring av Randsfjorden Rundt av Rye15

Takk til Hyundai for flott lagbil!Rye 15 vant lagkonkurransen med 3:39:44 og hadde rekorden i en drøy time. Rekordpuljen med flere sterke norgescupryttere senket løyperekorden ytterligere. Komplette resultater finner du her. Dette ble en super gjennomføring av både støtteapparat og ryttere!

 

Vi takker Hyundai for den flotte lagbilen!

www.hyundai.no