Du er her

Karbon mellom bena...

Magnus Müllers bilde
Forum: 

Etter mange timer i rulla med misunnelige, skulende blikk på ulike karbon-monstre, har jeg til slutt måttet kaste inn håndkleet, og skaffe meg mitt eget lille udyr..

 

Hun heter frøken Rosa, og har etter ett par sene kveldsturer (pga lange dager på jobben) herved tatt over sengeplassen til Karoline. Det har riktignok ikke vært topp stemning å våkne med kjæresten liggende på sofaen i stuen, men hva gjør man ikke for at italienske damer skal føle seg velkomne i nytt hjem.. ;-)

 

Skal hilse. Hun gleder seg til å treffe dere.. ;-)

 

Willy Hugo Nordness bilde

Jammen grattis da :-)

Skjønner det slik at du har forlatt Mount Fuji til fordel for ho der "Rosa",

eller vi kan vel få lov å kalle ho de Rosa tenker jeg :-)

Da regner vi jo med at frøkna blir fremvist for en gapende gjeng L40 folk nå til helga?

~Fuji~

Magnus Müllers bilde

Ja, hun heter vel strengt tatt egentlig det, ja..  Men følte at De Rosa ble for "tantete", så har spraylakkert "frøken Rosa" på ramma istedet.. Ble litt skjevt, men ser ok ut fra avstand.. ;-) ;-)

Skulle veldig gjerne ha vist henne frem allerede på søndagen, men må dessverre på hyttetur..

Tirsdag, derimot, har hun fortalt at hun vil ut og luftes..

Willy Hugo Nordness bilde

Njææ, spiller jo liten rolle om det ble litt skjevt, slikt har vi ikke tid til å kikke så ALT for nøye på der inne i rulla :-)

Men ble det no ALT for ille, så er det jo bare å finne noen kule klistrmerker å lime over!!!

Tror det kom noen kule merker i siste Donald, er bare å peise på det :-)

 

MEN OBS-OBS!! nå når du har gjort et hopp fra Mount Fuji til noe æææ, mere kulturellt, så må du huske på å svinge UNNA trafikkøyer, hverken carbonrammer eller ribb bein har spess godt av slike manøvre serru, men det har du vel egentlig funnet ut vel, hehe.

Hvilke gearsystem valgte du da?

Et slikt Fiat system med en skog av knapper og hendler spredt ut over styret etter et pussig system, eller valgte du noe annet?

Og hvilken Rose var du der nede å plukket da?

~Fuji~

Rune Johansens bilde

GRATTIS KOMPIS!!!

Det var virkelig på tide, selv om jeg tror de andre på laget har slitt nok med å holde følge med deg fra før av:)  Jeg tror faktisk sykkelen min er småforelsket i Rosa, for han spurte om vi ikke kunne ta en tur på tirsdagens trening.. Har han no sjans tror du??? :) Han sa han kunne ta på karbonhjul og greier for å være pen.. Men du som liker rundkjøringer og sånt så godt bør kanskje huske på å forsikre vidunderet da:) Lykke til, både gliset og jeg gleder oss til å se den:)

Når det gjelder Karoline så skal du ikke være redd for det. Slintra var også sur første uka på sofaen, men nå går det helt fint så lenge hun får ha med seg Trek vraket sitt oppi der..

 

Mvh Rune

Mvh Rune

Grattis med ny hot seniorina!

Skjønner godt at kona blir forvist til boden og gjestemadrassen fra Ikea, når du har fått dæ ei ny, hot  italiensk chica i hus :-)

Kanskje kan ho også koke opp en skikkelig italiensk spaggetti med kjøttsaus, så du har RETT FØR START som på Randsfjorden...!!?? hahahaha . (Æ love dæ: neste gang ringe æ ernæringspolitiet på Olympiatoppen!!!)!

Sjøl har æ vært oppe på Storo og møtt den her grove panserlespa. Ho skal temmes i sommer! og æ glæde mæ som en unge!

:-)

Her er lektyre for Bolognes-kongen sjøl...  ;-) og andre som lurer på ka det e lurt å putte i kjæften... 

 

Johan Martin Navas