Du er her

Mjøsa rundt

Håvar Kvisbergliens bilde
Forum: 

Takker alle for en flott tur rundt Mjøsa. Var en super opplevelse å sitte i rulla i dag. 99% av tiden gikk det jo virkelig bra! Føler virkelig at det har skjedd en god utvikling mht rullekjøringen. 38 i snitt frem til Lillehammer var heftig. At det ble litt mer motbakker/vind/regn nedover østkanten får man leve med. Begynner jo nesten å tro på 16.30 fra Trondheim nå!!

PS! Hørte flere som hadde målt snitthastighet på rundt 36. På min utregning så blir 6,19 på 235 km ca 37 km i snitt!!!  Arrangøren som skryter på seg lengde eller??

Svein Ivar Kristiansens bilde

Bøyer meg i støvet for den tida der. (Kanskje vanskelig å finne støv etter de skyllene vi fikk i Brummundal/Hamar.)

For min del tok moroa slutt i nedoverbakken mot Brummundal. Lå på halen og ved uoppmerksomhet mistet jeg kontakten med feltet. To meter ble til tre. Tre til fem. Og så var det gjort. La inn en desperat langspurt for å ta igjen klyngen med ryttere som bare gled fra meg (uten en gang å tråkke!).

Så ble det solo-kjøring frem til Tangen hvor jeg møtte en kjenning fra et annet Rye-lag. Takk for godt selskap de siste 4 milene, Morten! :)  Det ble en begivenhetsrik tur for min del, men resultatene (7:17!) gjør at jeg går i tenkeboksen ift. hvilke ambisjoner som er realistiske for min del på DSSP.  Vi gleder oss til fortsettelsen.

Ser at XP reiste kjerringa mot Zoncolan, så alt i alt var vel dette en god Rye-dag!

Svein Ivar

Jon-Ivar Lunds bilde

Jeg ville ikke lagt særlig stor vekt på dette. Det er lov å ha en dårlig dag selv for halvproffe amatører som skal sykle DSSP på 16:30:00. Timer du formen til den 20. er du like klar som alle oss andre 16.5-timere.

Linux Registered User # 195305

Håvar Kvisbergliens bilde

Til orientering så gikk jeg heeelt i kjelleren på langturen vi hadde rundt Hurumland. Da hadde vi snittfart på 30.... selvtilliten fikk seg en trøkk da! I går fungerte kroppen supert!  Dagsform og kanskje noen basiller man  ikke vet man har i kroppen får voldsomme utslag. Ikke konkluder etter en dårlig dag!!

Og Jon Ivar..... Du ber jo om trøbbel!!! Kjørte vel 2 ritt forrige helg og!! Kanskje hvile litt frem til styrkeprøven!

Christian Schmidts bilde

Iflg. den allvitende gps'en syklet vi 226 km, og da blir jo gj.snitthastigheten ca 36 km/t (selv målte jeg 35,9).

M.a.o. ser ut til at arrangøren skryter på seg nesten en mil...

Mvh Christian

Jon-Ivar Lunds bilde

Veldig bra tid, og rekorden fra ifjor ble kraftig gruset. Jeg fikk det ganske kraftig i lårene og husker fint lite av de siste 20km. Beina var i sadelvesken og hjernen var alene.....Jeg trillet inn på 6.38 og er egentlig ganske fornøyd med å ha perset i to ritt samme helg. Selvfølgelig litt tåpelig å gå ned i den aller nederste kjelleren to dager på rad, men jaggu er det gøy å kjenne at kroppen (over)lever.

Linux Registered User # 195305

Espen Narums bilde

Ja vi kjørte fantastisk i dag, helt klart årsbeste med god margin. Vi KAN jo kjøre en god rulle! Noe av det beste, foruten at det gikk fort, var at vi kjørte som et lag hvor de sterkeste virkelig tok ansvar og kjørte for oss andre. Tenker særlig på Øyvind og Christian som tok hele støyten ned "Brøttumsbakka" og på storrulla som dro oss inn til en tid vi virkelig kan være stolte av. Jeg husker godt hvor fornøyde vi var med 6:45 i fjor. Den tiden massakrerte vi med + 25 min i år! Du slette tid!!!!

EspenN

Marius Ronheim Heiers bilde

Gratulerer! Kjempebra tid! Knuste jo fjorårstiden!

Christer Andreas Braathens bilde

hmm, da er ikke mine 223 målte kilometer så galt.

 

Jeg synes uansett det var en flott tur idag, selv om man egentlig aldri trenger regnvær. Skurene varte heldigvis ikke så lenge...

 

Gratulerer oss alle på Rye Super 17 til knalltid, det var veldig moro å kjøre idag! Jeg sjekket tiden til 15timeren for 2 år siden; da syklet de på 6:24 :D

 

Personlig var høydepunktet at jeg klarte å helle i meg en halv liter Litago, mens jeg tisset, på historiens korteste pit-stop på Lillehammer :)

Gratulere med kjempebra tid! Henger meg med på selvskryten, for i går gikk rullene nesten fullkomment! Hadde ikke dagen i går og måtte slippe dere mellom Hamar og Minnesund (var så sliten så jeg husker ikke akkurat hvor det skjedde). Etter et par mil alene ble jeg tatt igjen av en gruppe som bestod av flere lag, blant annet Eidsvollryttere. La meg på halen, og fikk en fin tur (nesten) til mål. Jeg tror de la inn ett rykk i Minnesund-bakkene, for da sa lårene mine nok en gang takk for seg. Selv på en dag som i går, når alt er vondt og regnet pisker deg i ansiktet, så er alt dette glemt når man kommer til mål og man har gjort noe som hoderistende venner ikke skjønner at man gidder.

Vidar Gårdsvolls bilde

 Det var virkelig en flott tur i går! (hørte at det regnet litt, men husker ikke det nå)

Ble imponert over farten vi klarte å holde fra Lillehammer, det gikk kanskje litt fort mot Minnesund, noe som resulterte i  at rød rulle tilslutt inneholdt bare 9 stk og blått hadde 6 stk, men da vi gikk over til en storrulle fikk vi hvile litt mer og vi klarte dermed å holde godt tempo inn. Vi hadde jo 45-50 km/h de siste 10 km måt mål! Veldig moro å være med i en rulle som fungerer så bra, på slutten klarte vi til og med å ha tilnærmet rette fine rekker, eller som Bjørn ville sagt "perler på en snor" ;-)

Jeg må nesten kommentere skuet da Christer helte nedpå en Litago på Lillehammer, for utenforstående må dette fremstå noe spesielt! 

Hilsen Vidar