Du er her

Tre små anmodninger før L-O

Lars Olav Skårbergs bilde
Forum: 

1) Kunne de som ikke har navn på hjelmen sette på navnelapp? Gjerne på begge sider i fall rulla blir snudd.

 

2) Det ville vært fint om flaskeholdere sjekkes og evt. strammes/skiftes slik 15-timern skriver om her http://www.sportsklubbenrye.no/node/10384. Kjørte over en full flaske søndag, og om det muligens ikke er farlig lager det i hvert fall litt kaos.

 

3. Skjønner fortsatt ikke fullt ut systemet med hale tross mailen i dag. Hvorfor to rekker, hvordan går man inn i rulla igjen, hva sier man og til hvem når man går inn, hvilken begrensning på antallet på halen, kan man ikke spise og drikke i rulla når vi kjører med hale etc. I stedet for å prøve og feile under L-O, kunne vi trent litt eller hatt en demo på dette?

Willy Hugo Nordness bilde

Tanken bak en hale er jo at det skal være et hvilested, et sted for dype ettertanker over en Maxim og ei forlokkende drikkeflaske før rullas krevende konsentrasjoner og watt bruk på nytt skal kreve sin skjerv!

Dette er noe som L40 ikke får trent på!

Hvorfor? Jo, siden det aldri dukker opp folk nok på treninger og da blir det til at det "prøves og feiles" på 2 ritt (RR og LO)

Med en slik minimal folkemengde som L40 har å rutte med, så blir det til at alle ligger i rulla og en hale dannes av utslitte folk på tur ut i ensomheten!! Teoriene rundt hvordan det egentlig burde ha vært tenker jeg at andre kan få beskrive i detalj ...

~Fuji~