Du er her

Trondheim-Oslo på Google

Erik Øystein Johansens bilde
Forum: 
Per Christian Dæhlins bilde

Veldig bra. Jeg regner med at tidsanslaget som står ved siden av distansen er det dere skal kjøre på hvis forholdene bli optimale :-)

 

Er dette slik vi alle skal kjøre eller får dere i lagkonkurransen følge en raskere trasé ut av Trondheim?

 

mvh
per chr.

Nils Jørgen Mittets bilde

JUsikker på om det er forskjellige ruter, men det som ble sagt var iallfall at det skulle bli kjørt en ny trasè ut fra Trondheim. Den gamle Heimdalsbakken i stedet for Okstadbakken. Det vil i praksis også si gjennom Heimdal sentrum, samt en litt mer knotete nedkjøring på den andre siden. Kartet er litt feil i så måte. Det samme gjelder blandet annet ved Rudshøgda, der vi på MR kjørte en litt annen trasè enn den kartet viser. Regner med DSSP går i samme trasè som MR.  Her fra Jan Erik sin GPS: http://connect.garmin.com/activity/660964. I fjor ble det vel også kjørt forskjellige ruter for lagkonk. fra Hamar forbi Stange? 

 

Erik Øystein Johansens bilde

Uoffisielle kilder referer til at Ingar Wihlemsen har fortalt at vi nå allikevel skal sykle E6 ut av Trondheim, heldigvis! Håper det stemmer!!

 

Ellers så tror jeg Styrkeprøven har en egen vri av traseen rundt Hamar pga. matstasjon ved Rica Hotel ved Olsrud. Jeg tror det er slik jeg har tegnet inn i på Google-maps. Ellers så er traseen lik MR rundt Stange, Tangen og ned til Minnesund.

 

Jeg tror det er kun lagkonkurransens følgebiler som får kjøre traseen ved Stange, Tangen og inn på E6 før Minnesund. De andre startgruppene må klare seg uten følgebiler der.

 

Se også Styrkeprøven hjemmesider her og her.

 

Hilsen Erik

Per Christian Dæhlins bilde

Jeg tror ruten til Erik er helt rett rundt Hamar. Vi skulle ikke følge Mjøsa Rundt traseen i fjor heller, så dette er nok rett.

 

Men for en ikke-trønder som meg så er det ikke entuitivt evident hvilken rute vi skal følge ut fra Trondheim. Hadde vært greit å skjønne det før vi er der :-)

 

mvh
per chr