Du er her

Jotunheimen Rundt 2009

Jon-Ivar Lunds bilde
Forum: 

Alle som deltar i DSSP er pålagt å sykle Jotunheimen Rundt (sjekk det som er skrevet med usynlig font på baksiden av www.styrkeproven.no). Send mail til Cato, http://beta.skrye.no/node/10537, så blir det kanskje busstur på oss.

Cato Roknes bilde

Bra at du tar opp dette på 17t forumet Jon Ivar.

Pr i går kveld var det 14 som hadde meldt interesse for busstransport. Vi må være minimum 25 stk, helst 30 for at klubben skal betale for busstransport.

 

Cato

Håvar Kvisbergliens bilde

Er i tenkeboksen mht  Jotunheimen. Hadde jo tenkt til å "legge opp" etter styrkeprøven, men ser jo spennende ut. Vet Terje er med. Er det flere 17 timere med?

 

Svein Ivar Kristiansens bilde

Jeg vurderer også Jotunheimen Rundt.

Skal feriere i Valdres på den tida der, så jeg tror ikke busstransporten er relevant for min del.

Må se an form og lyst etter DSSP. Ser heller ikke bort fra at værmeldingen kan spille en viss rolle. Stiller i beste fall i turist-klassen på JR...

Svein Ivar

Jeg også vurderer sterkt å stille. Må se ann form og følelse etter DSSP.

Er det noen som har syklet JR etter DSSP og har tips for restutisjon og oppkjøring m.m.?

Cato Roknes bilde

Det er desverre for få til at det blir busstransport til Jotunheimen rundt.

Jon-Ivar Lunds bilde

Det nærmer seg og hvis været holder blir jo dette helt konge. Oppkjøringen har bokstavelig talt gått i dass med kraftig diare kort tid etter DSSP. I dag dundret jeg i asfalten med sprukket hjelm og deilig blodrose på hofta som resultat. Satser på at alle treningstimene jeg har lagt ned høst, vinter og vår hjelper meg rundt uten større problemer. Jeg reiser opp fredag morgen med familien og innlosjerer disse på hotell i Lærdal før jeg sykler omveien til Sogndal og busser tilbake til Lærdal.

Linux Registered User # 195305

Det blir ingen JR på meg. Sliter fremdeles med en hoven høyre ankel, og de to siste tropenettene har jeg hatt feber. Neste år kanskje..?