Du er her

Styrkeprøven

Forum: 

Gratulerer til alle på 17 timer med kjempeinnsats på Styrkeprøven.  Jeg viste dere var sterke, men dette var i overkant.  Vi fikk med veldig mange inn på den gode tiden. Takk ogå til følgebiler som reddet en del ryttere og hadde et flott opplegg på matstasjoner.  Kasser som stod i følgebilene vil vi gjerne ha tilbake.  De som ikke har hentet sakene sine kan gjøre det hos Bjørn Ulsaker Økernliveien 5  T 934 23 181 Kassene vil nok ikke være her før i 2 tiden tenker jeg. 

Hilsen Bjørn

 

Vidar Gårdsvolls bilde

 Hei alle slitne lagmedlemmer! Turen i går var fantastisk bra! Veldig moro og en glimrende tid. Jeg hadde gleden av å sitte i rullen hele veien, og merket at vi virkelig kan kjøre rulle når vi skal! 

Og takk til følgebilene som gjorde en meget god jobb for oss. 

Hilsen Vidar

 

 

Gratulerer alle sammen.

Eg måtte dessverre sleppe feltet tidlig, mellom Dombås og Otta en plass. Det kosta for mykje energi å få 107kg over fjellet. Når det først blir skikkelig tungt er det i tillegg vanskelig å få i seg mat og drikke.

Heldigvis nådde eg serviceteamet på Otta før dei hadde pakka saman.

Eg fekk ligge i ulike grupper det meste av turen, men etter kvart som dei hadde sine stopp måtte eg finne nye og sykle saman med. Et par mil sør for Lillhammer fann eg Gauldal SK (som eg hadde sykla saman med litt før også) og følgte dei inn mot Oslo. På minnesund hadde dei matstopp, og eg vart servert og varta opp på beste vis :)

4 mil før Oslo såg alt ut til å gå min veg og eg låg an til ei ankomst tid på 16.45, men då punkterte eg :( Det var mildt sagt surt. Måtte sykle resten av vegen aleine, og kom inn på 17t1min....

Tusen takk for mange gode timer på sykkelen saman, det har vore mest morro, og litt slitsomt :)

mvh Frank

Hei alle sammen og takk for en fin fin tur og en flott tid! Veldig fornøyd med at vi nådde målsetningen. En særlig takk synes jeg støtteapperatet fortjener. Veldig bra opplegg og service - all honør til dere!!

Ønsker alle en god sommer!

Pål

Svein Ivar Kristiansens bilde

 

Jeg vil også takke et glimrende støtteapparat og resten av laget for en fin tur med godt resultat! Havnet på halen etter 18 mil og var helt pumpa når feltet begynte å sette fart på siste del fjellet. Fyrstikkføttene min klatrer bra oppover, men tempo-watt i flatene har jeg mer problemer med. Blir styrketrening hele vinteren tenker jeg....

Hvem slapp løs de ville hestene i front avfeltet? Det ble kjørt noe helt vanvittig i front av feltet gjennom hele turen, og hvis jeg skal takke noen for den gode tida må det bli disse folka. Dere vet hvem dere er (Brorparten av laget)!  Respekt!

Frank: De kiloene du slet over fjellet flytta godt på seg nedover dalen. Imponerende tid, gitt hvordan rittet ditt forløp.

 

Svein Ivar

-  gjenfødt familiefar ved målgang (den syklinga tar _litt_ mye tid...)

Erlend Olsens bilde

for min del gikk rittet veldig bra og jeg følte meg pigg hele veien bortsett fra veldig vonde knær samt at jeg måtte pisse litt vel mange ganger (pesbilene måtte hjelpe meg opp til feltet igjen tre ganger :)

Jeg må rette en STOR STOR STOR takk til støtteapparatet. MAKAN til service skal man lete lenge etter!!!
 

jeg trodde at løpet var kjørt før andre matstasjon da jeg plutselig ikke fikk gearet over på storskiva. Desperat frekvenstråkking nedover Gudbrandsdalen funket dårlig og feltet gled langsom fra meg - heldigvis var det utmerkede serviceteamet på plass på sekunder og diagnostiserte en løs krank!?? skrudde til på 10 sekunder og alt var bra igjen :)

Jeg kommer til å hive meg med Rye18 sin pizzakveld på San Lorenzo i kveld klokken 1900. sikkert greit hvis noen andre på 17 også har lyst til å bli med.

Hilsen Erlend.