Du er her

VIKTIG. Evaluering DSSP

Espen Narums bilde
Forum: 

Vi evaluerer Styrkeprøven og feiret oss selv med pizza og godt drikke på Peppes i Stortingsgaten ONSDAG 24.6. kl.18:00. Vi har fått et egen møterom på Peppes hvor vi ikke generer andre gjester med selvskryt og høye utrop når det skåles.

 

Vi innehar nå rekorden for Rye's 17-timerslag, den gamle som var på 16.41 ble knust ettertrykkelig. Det er vel verdt en feiring?

 

Håper flest mulig har anledning til å komme.

 

OBS OBS Noen må ta ansvar for å be inn følgebilfolket. Vi har mye å takke dem for.

 

EspenN (for lagkaptein Bjørn)

 

Gunn Hildes bilde

Onsdag reiser jeg til Kreta og får dessverre ikke tatt del i deres opplevelser av DSSP.

Gratulerer til alle, det ble en fantastisk tid og en ekstra takk til dere som kjørte en utrolig bra rulle inn.  Anne Lise, du er helt rå !...  Dessverre hadde jeg ikke dagen, noe enkelte fikk merke..

Oppladningen ble ikke som ønsket; 14 dg med forkjølelse og deretter en antibiotikakur som ifl. legen burde stoppes på torsdag hvis jeg hadde tenkt meg over Dovre... Merket fort at pulsen var altfor høy ifht.  krefter som ble brukt.  Jeg vil takke alle som forsøkte seg med oppmuntrende ord men som bare fikk et utrykksløst blikk tilbake som takk.  Jeg ber herved om unnskyldning for lite gjennomtenkte og andre negative ladede kommentarer, beklager, men jeg var nok ikke meg selv.  Min eneste tanke var at jeg ville HJEM!  - og hjem kom jeg takket være dere og nesten et brett ibux !

Ha en god sommer alle sammen  og kanskje sees vi på en søndagstur før sesongen er over :-)

Klem fra Gunn

 

Jon-Ivar Lunds bilde

God tur til Kreta, Gunn. Jeg fikk etter hvert for mye av eget rusk og rask å slite med til å registrere om andre hadde en dårlig dag. Uansett så teller innsatsen du har gjort for laget uendelig mye mer enn en og annen ytring på en dag under normalen.

Jeg regner med å fylle min kvote med søndagsturer helt til kuldegradene gjør sin ankomst.

Linux Registered User # 195305

Terje Tuftelands bilde

 Du får ha en god tur til Kreta! Jeg synes du gjorde en glimrende jobb som halesjef :-) og takk for alle beskjedene til oss som skulle rotere i bakerst i hvilepulja. Det blir nok tid til en og annen søndagstur for meg også selv om det blir terrengsykling som kommer til å stå i fokus de nærmeste månedene.

Jon-Ivar Lunds bilde

Da er det vel tillatt å skåle i andre ting enn cola/maxim/farris?

Linux Registered User # 195305