Du er her

Flott innsats fra Lillehammer til Oslo i helgen.

Runar Brocks bilde
Forum: 

Tiden er nå inne for å gratulere hverandre med flott lagkjøring fra Lillehammer. Sluttid på 4.35.19 viser stor framgang. Ti mann var med helt inn og 5-6 kom ganske raskt etter.

På startstreken stilte vi opp med 22 mann. Solid kjedekjøring, uten hale, kjørte laget raskt mot Oslo. Snitt hastigheten var hele tiden i nærheten av 40 km timen. Trist at Espen måtte slippe oss tidlig i løpet, men han fullførte med bra tid selv uten laget.

Overnatting, serviceteamog godt vær gjorde oss i stand til komme svært nær målsetting for året.

En veldig hyggelig markering på lørdag kveld avsluttet en flott dag. Takk til alle på laget for de gode opplevelsene vi har delt denne våren. Ikke minst til vårt serviceapparat med Glenn, Martin og Per Rune i spissen, pluss sporty Caroline og sjåfør for servicebilen. Stian og Espen som har ledet oss gjennom alle prøvelser fortjener en stor takk for all energi de putter inn i laget.

Willy Hugo Nordness bilde

 

~Fuji~

Kristian Hauglums bilde

Ja dette var opptur. Gleder meg allerede til neste år hvor vi med fullt lag og enda mer saft i beina skal gi de andre lagene en ordentlig kamp om topp plassen.

Takk til alle som har vært med både ryttere, lagdere og støtteaparat. Har hatt en fantastisk vår med Lille 40 og gleder meg til fortsettingen.

Mvh

Kristian