Du er her

Fornøyd :-)

Inge Sundbakkens bilde
Forum: 

Hei.

Syns Rye 20 (selskapsreiser) :-) gjorde en fin innsats og her er en fornøyd rytters uttalelse fra turen.

Hei alle sammen!!
 
Tusen takk for en kjempefin tur i helga!! Det var en ubeskrivelig god følelse og passere målstreken på økern, og ikke minst på tjue tallet!!!
Må jo også rose gutta på servicebilen som gjorde en suveren jobb!!! på velten i soknedal var jo gutta på plass før jeg oppfattet hva som hadde skjedd.. og ikke minst da hele krankarmen løsnet på oppdal og de jammen fikk "hamret og skrudd" den på igjen!! Og ikke minst til han eldre mannen med skjegget i rye drakt som lå i sekken vår det meste av turen som fant igjen bolten i grøfta på andre siden av vegen.. jeg var jammen glad mamma foret han opp med drikke og mat på rasteplassen på oppdal, selv om han kvelden før hadde fått beskjed om at de ikke fikk lov å benytte seg av de private matstasjonene.. he he...
Så tusen takk gutter uten dere hadde min ferd stoppet på oppdal!!!!
Stor takk også til mannen til hanne og damene på følgebilene som styrte med følgekassene og ikke minst brukte over tjue timer i bil fra trondheim til oslo, ganske så imponerende det også må jeg si!! Håper dere alle også har mulighet til å møte på torsdag!!!
 
Godt å høre at det går bra med deg stian, du låg plutselig foran meg på asfalten på dombås med utrolige smerter!! heldigvis nesten rett foran en ambulanse så det gikk kjapt å få tak i hjelp!! betryggende å se at du var i trygge hender, men kjipt at du ikke fikk vært med lengre...takk for at du hjalp meg da jeg fikk litt panikk for hvordan jeg skulle komme meg av sykkelen da jeg fikk krankproblemer!!
 
Synes det var veldig kjipt at to av jentene fallt av lasset skulle så gjerne hatt dere med helt fram til mål, hanne og kari, men veldig imponert over at dere fullførte likevel!!! full forståelse for at du var irritert på kvam, hanne, sånt skjer når man er sliten, lunta blir litt kortere!! Imponert over alle som fullførte selv om de fallt av lasset!!
 
Imponerende var det også å se de sterke gutta på slutten som plukka opp folk som holdt på å falle av lasset!! Snakk om god lagmoral!! Og takk ikke minst til Martin og Roy som ga meg en hånd på ryggen opp olavsgård, jeg er evig takknemlig!!! he he og til
 
Takk till alle sammen, dere var alle sammen med å skape en uforglemmelig tur!!!!
 
Jeg er med på øl på torsdag!!!! Håper mange kan!!
 
Hanne S.