Du er her

Hvem kan klippe sammen en Rye 15 film?

Erik Øystein Johansens bilde
Forum: 

Etter årets sesong så sitter vi på en anseelig mengde med bilde- og videomateriell. Er det noen der ute som kunne tenke seg å samle alt dette sammen og lage en redigert video av dette?

 

Jeg sitter på masse fartsfylte klipp fra "Point of view" kameraet som ble brukt på ER, NR, RR og DSSP. Slik at her setter bare fantasien grenser.

 

Tilslutt så kunne man brenne dette på CD-plate og sende ut til alle ryttere.

 

Hilsen Erik

Torkjell Skomedals bilde

Kan ikke så mye om redigering (ingenting faktisk), men brenne og distribuere det kan jeg hjelpe til med.

 

Nils Jørgen Mittets bilde

Satser på at jeg har tilgang til bra utstyr på jobb, som jeg også mener at jeg skal kunne beherske. Videored. tar ofte litt tid, men det hadde vært knall å få satt sammen en cd. Kopiering tar jeg da i samme slengen. Er det noen som kan redigering bra, er det også muligheter for å være med. Skal avklare på mandag at jeg kan bruke videored. rommet vårt, så tar vi der derfra.

 

PS. Jeg satser på å bli frisk til trening iallfall søndag, så kunne overtatt noe materiale da. Jeg er som Jürgen, og mange fler, nær døden av forkjølelse.

Nils Jørgen

Jeg har ca. 15 min med opptak fra Teknisk bil på DSSP, samt målgangen på Økern.

Kan brenne dette på cd, og sende det til den som evt. vil redigere det sammen med noe annet.

Nils Jørgen Mittets bilde

Hei. Ja det kan kanskje være like greit å sende det. Jeg har ikke tilgang til en FTPserver med noenlunde overførignskapasitet for tiden. Brenne på en CD og putte i en konvolutt, med mindre du ikke jobber i sentrum sånn at vi kan omgås på tur hjem fra jobb?

Kan du ikke ta kontakt på 48 15 78 34, så avtaler vi?

Nils Jørgen Mittets bilde

Skal vi møtes en dag og utveksle data vi også? Jeg regner som sagt med jeg kan redigere og sette sammen. Den eneste utfordringa jeg kommer på er at jeg drar på 3 ukers ferie den 10. juli, men det er kanskje ikke så høye odds for at prosjektet blir feridg før sommern uansett?

 

Nils Jørgen.

Nils Jørgen Mittets bilde

Heisann.

 

Jeg er ferdig med ferie, og kan begynne å se på å få klippet sammen det vi har av multimedialt materiale. Noen skulle sende til meg når de kom hjem fra ferie, så det er det bare å sette i gang med. Om noen andre har noe de vil levere fra seg, så ta kontakt, så ordner vi det :) Kan godt ta med Jotunheimen også om det er noe derifra.