Du er her

Grenserittet

Runar Brocks bilde

Hei.

Jeg skal nå melde meg på Grenserittet, er det noen som ønsker å samarbeidet med biler og henting fra Halden. Eller er det noen som gode tips på det praktiske ved dette løpet?

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Lars Olav Skårbergs bilde

Håper du fikk meldt deg på, ser på rittets nettside at det nå er fulltegnet.

 

Du er som meg useedet? I den formen du er i nå Runar kommer du til å passere 1000 andre som kan være moro men som ikke gir bra tid. Jeg tenker at man må ta tilbudet om speed-seeding kvelden før i Grenserittet for å få en fair sjanse, http://www.grenserittet.no/nor/Grenserittet/Seeding/Speedseeding/Enervit-Speedseeding. Altså seeding på bakgrunn av å sykle 14 km på full pedal for kr 150 ekstra. Når Grenserittet så er gjennomført er du automatisk seedet for Birken slik jeg har forstått det.
 
Etter å ha vurdert noen overnattingsalternativer for Grenserittet endte jeg opp med å reservere teltplass på denne campingen http://www.lokholmen.no/ . Tror det løser transport- og logistikkproblemet. Satser på å ta langhelg der med familien hvis været er bra.
 
Lars O

Lars Olav

Sven Ove Hoels bilde

Ta kontakt med Grenserittet og send dem tiden vi hadde på L-O samt hva vinnertiden var. De har nemlig også en "administrativ seeding" som koster kr 50. Gjorde det selv og havnet da i pulje 2 og slipper å sykle 14 km som en gærning...