Du er her

Bloggen til Runar Brock

Runar Brocks bilde

Klar for å trene med oss til våren?

Rye 3 har som hovedmål å sykle fra Lillehammer til Oslo i slutten av juni 2014. Dette er laget for dem som liker å trene sammen med andre, uten for stor fart. Hvis du ikke har syklet i kjede system tidligere, så får du hjelp til å komme igang med andre. Ta kontakt nå, for å få info om laget som skal dannes for neste vår: tor.erik.berg@wago.com

Runar Brocks bilde

Kontakt oss, for å komme på mailingliste

Ønsker du å melde deg på Rye 2, send mail til tor.erik.berg@wago.com.

Runar Brocks bilde

Rye 2 sykle med oss i 2014?

Så har vi kommet til siste del av november. Mørke er over oss, men vi ser lys i tunellen mot 2014. Vi er et lag, hvor hovedmålet er å delta i Den Store Styrkeprøven fra Lillehammer til Oslo. Laget passer for deg som er glad i å trene og har deltatt i kjedekjøring tidligere. Vi deltar ikke i lagkonkurransen, men har ambisjoner om å bruke de kreftene vi har i laget for å skape god flyt. Vi skal sykle disiplinert og aerodynamisk. Samkjøring av laget er viktig for oss, og vi vi liker å trene sammen med andre.

Runar Brocks bilde

Treg høst på racer

Desverre fikk jeg ikke med meg Øyern rundt i år. Skulle gjerne ha forbedret min personlige rekord her. Men jeg har vært i Fredrikstad og giftet bort en datter, så det får være en god unskyldning. Håper noen av dere andre fikk en god runde?

Runar Brocks bilde

Grenserittet

Hei.

Jeg skal nå melde meg på Grenserittet, er det noen som ønsker å samarbeidet med biler og henting fra Halden. Eller er det noen som gode tips på det praktiske ved dette løpet?

Runar Brocks bilde

Ny styrke i L-40

Ryes L-40 lag stilte til start på Randfjorden siste helg. 22 sterke ryttere dro avgårde, fast bestemt på å gjøre et godt ritt. God konsentrasjon og hensynsfull kjøring i laget, skapte en meget god tid: 3,54,11

Dette gav oss en fjerde plass i lagkonkurransen, 14 minutter bak vinneren, Rye 15.

Laget har nå mange sterke ryttere, dette hever nivået og gir gode utsikter til årets hovemål som er Lillehammer Oslo den 20 juni. I lørdagen ritt viste laget veldig gode takter, ved å gjøre hverandre gode i kjedet. En viktig og god erfaring som vi bygger videre på framover.

Runar Brocks bilde

Hvordan bli best mulig på 19 mil.

Hei, jeg gjerne forsøke en diskusjon på hvordan vi som lag kan bli best mulig på 5 timers ritt. Og hvordan vi bør trene (som lag) for å få dette til. Alle har vi andre forhold å ta hensyn til, så jeg kan kjenne meg igjen i at det er vanskelig å delta på alt laget gjør.

Jeg tror det er en del deltakere av vårt lag, som trener mye på egenhånd, og ikke ønsker å være med laget 3 ganger i uka.

Hvis dette er riktig, kan noen gi tilbakemelding på hva de anser som et minimum av deltakelse på fellestrening for å få til et lag som jobber bra?