Du er her

Pakkeliste Jotunheimen Rundt

Nils Jørgen Mittets bilde
Forum: 

Det er vel litt sånn i rykk og napp hvor mange vi blir til helga enda, men som jeg har forstått så sykler vi i samlet flokk og stopper på alle matstasjoner bortsett fra første og siste? Da er det jo ikke så mye man trenger å dra med seg, men jeg lurte vel egentlig på om stilpolitiet står i Lærdal og tar fra meg Camelbacken min hvis jeg stiller med det? Hvis noen klarer å overbevise meg om at den er unødvendig kan det hende den blir hjemme, men den er jaggu praktisk å ha på sånne litt lange turritt...

 

Nils Jørgen

-som også stiller med treningshjul, ubarberte legger og sminkepung under setet

Cato Roknes bilde

Camelbak sekk er KUN for terrengsykling og eventuelle treningsturer alene og i sivil påkledning. For lange (mer enn 300 km) landeveisritt kan denne til nød aksepteres: http://www.camelbak.com/sports-recreation/wearable-hydration/racebak-men.aspx

 

 

Jürgen Harms bilde

kan rapportere om at vårt kjære medlem av stilpolitiet skal ha blitt observert med en kamelrygg i Telemark Tours i fjor ...

Spørsmålet er nå bare om skandalen er et faktum eller om vår utenlandske, dog anonyme kilde, for ikke å si tyster, hadde så lav blodsukker at det gikk ut over synet ???

 

Fortsettelse følger ;-)

 

PS.: I samme ritt skal det ha blitt observert en franskmann som ikke bare klarte å henge med gjengen fra Rye 15 til tross for ufattelig dårlige pedaler. Det hele gikk visst så enkelt at han måtte bomme en røyk på en av matstasjonene for å justere ned på egen kjørestyrke ...

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”

Marius Ronheim Heiers bilde

Når du allerede bryter på så mange punkter så kan du like gjerne latt det stå til!

Det er ikke så mange 'eurocoole' som er med i JR. Legg merke til Trond Skjerstads(tidligere vinner) sokker blant annet.

http://www.sportsklubbenrye.no/sites/skrye.no/files/gamle/bilder/Turritt...

Ole Andreas Fuglesangs bilde

 

Camlebak er ikke lov, men hvis du absolutt skal bryte loven så synes jeg du skal sette på ei diger snasen veske foran på styret når du først er i gang. Det finnes også kjempefine megatasker med ekstra flaskeholdere som du kan montere bak setet. Jotunheimen er ganske langt så det kan sikkert være smart med sånn ekstra gelputetrekk på setet. Racersykkelseter er så harde at jeg skjønner ikke at noen orker å sitte på dem. Kle for sikkerhets skyld på deg ei real skibukse og surr bæreposer rundt beina. Det er nok tryggest i tilfelle det blir kaldt. Taper du i tillegg 15 bananer fast på ramma så skal nok dette gå bra.

 

 

God tur.

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Han franskmannen fra Danmark var forresten dritbra. Bomma røyk på matstasjonen og var helt bajas i og utenfor feltet med induksjonslys midt på verdens lyseste dag og mens vi ropte hold høyre som aper, så bidro han med høflige pling med ringeklokka.

 

Snakka litt med han i målområdet etterpå og han skjønte ingen ting av hvorfor Norge ikke klarte å få fram ryttere som kunne ta prikketrøya i TdF hvert år, siden vi hadde så mye fjell. "You just have to take a tiny little one and force him to ride mountains all the time and the polkadot will be yours"

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Jürgen Harms bilde

 Som alle vet har folk fra litt lenger sør i europa, blant dem franskmenn, skikkelig peiling på sykkel ;-)

Denne mannen må da kunne betegnes som eurocool, selv om det ikke finnes føringer for røyking på sykkel i stilpolititets regelboka?

 

Med tanke på fjellrytteren finnes det jo noen meget sterke kandidater innad i laget. Noen viste seg i dag med og uten klattretrøye og noen viste seg å være knallsterke tidligere.

Kanskje vi skal modifisere treningsplanen littegranne?

Alle turer går opp og ned Grefsenkollen i neste sesong???

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”