Du er her

Hvem fra "17" skal sykle Jotunheimen rundt?

Espen Narums bilde
Forum: 

Kunne vært interessant å få vite hvem fra 17-laget som skal sykle JR. Jeg vurderer å stille hvis været blir bra og alt stemmer på hjemmebane. Jeg vil da "ta det som en tur" og nyte natur og stemning.

 

EspenN

Hjelperytter

Jon-Ivar Lunds bilde

Er påmeldt og skal delta. For sent å snu nå. Har ikke helt bestemt meg for opplegget så jeg stiller i den nest kjappeste pulja og tar det som det kommer.

Linux Registered User # 195305

Terje Tuftelands bilde

 Jeg deltar hvis været ikke blir alt for ille, det var meldt en del regn for noen dager siden så jeg ser det litt an. Hvis jeg starter så blir det  i samme pulje som Jon-Ivar.

Espen Narums bilde

Sånn ca hvilken sluttid siktes det inn på fra pulje 2?

EspenN

EspenN

Terje Tuftelands bilde

Pulje 1 er for de som tror de har sluttid bedre enn 16 timer, pulje 2 har sluttid mellom 16 og 18 timer. Jeg kommer til å sykle da været ikke ser så ille ut. Det er bare å bli med :-)

Jon-Ivar Lunds bilde

Nå som jeg har fått det hele litt på avstand må jeg innrømme at det i og for seg var en fin tur selv om jeg ble grundig sliten og måtte av sykkelen for å spy i den siste bakken. Om et par hundre dager har jeg sikkert glemt alt og blir ikke overrasket om jeg stiller til start i 2010, og da har jeg andre planer enn å møte veggen mellom Fagernes og Beitostølen. Ingenting kan sammenlignes med JR!

Linux Registered User # 195305