Du er her

Mjølkerampa opp

Forum: 

Neste søndag arrangere Smaalene sykkelklubb og Mjølkerampa Raiders Mjølkerampa opp i Båstad som må være perfekt oppladning til Birken.

Dette er mtb motbakkeløp på 10,6km. Og det herligste er at det gis tidstillegg til tynnaser.  

Så da er det bare å rense kassetten, skru til flaskeholderne og sette kursen til Båstad. Det skal i hvertfall jeg og håper at flere fra Rye gjør det. Se http://www.smaalenenesykkelklubb.com for innbydelse.

-Jan Henrik

Rune Hellems bilde

Da er jeg påmeldt jeg også. Regner med at terrengpartiet er mye snillere enn på Nissan Cup på Skullerud siden du stiller til start ;-)

Torkjell Skomedals bilde

Lykke til, herlige regler :-)

Rune Hellems bilde

Og da er resultatene kommet på nettet, svart på hvitt

 

Jan Henrik veide inn på 91kg, og fikk en meget respektabel 19 plass med tiden 32:27, og fratrukket vekta så blei det netto 25:57. Selv plasserte jeg meg også på øvre halvdel av lista med mine 94 kg og tiden 33:13, netto 27:13. Tredjemann fra Rye var Håkon Wattum som fikk 29, så klubben markerte seg bra den.

 

Takker Jan Henrik og de herrene han startet med for lagtempo på grus/asfaltpartiet. Så bare Rye-bunaden til Høilund passere meg i høy fart etter jeg hadde tråkka et par-tre minutter, så jeg plasserte meg de påkrevde 5cm bak han jeg. Vi sykla da sammen frem til ca midt i siste "mørdarbakken", etter det blei han for sterk for meg og forsvant i det fjerne.

 

Konklusjonen var at dette var gøy, veinga gjør at ting blir nokså uforutsigbart, og jaggu var det ei intens utblåsning før neste helg. Selv har jeg lav makspuls, klokka viste at jeg hadde hatt 167 som maks, og med et snitt på 160 så sier det sitt om at det er en real utblåsning :-)