Du er her

Nissan Cup

Nils Jørgen Mittets bilde
Forum: 

Hei hei.

Jeg har meldt meg på mitt første terrengritt. NissanCup, Klasse menn Sport (det hørtes så koselig og uformellt ut).. Skullerudstua i morgen. Hyggelig jo flere som er med. Jeg sykler nok fra byen som oppvarming, da jeg har hører rykter om at det går fort fra start til mål og litt til i disse rittene.

 

Nils Jørgen

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Jeg skal være med og er klar til å få bank og ellers ivareta bredden i arrangementet.

 

Dekkvalg og lufttrykk blir viktig, men det som kommer til å bli skikkelig avgjørende er flaskeholderne. Beste er vel å skru dem helt av for godt, men i den tilstanden holderne mine er i nå så får jeg dem vel ikke av heller.

 

Håper forresten på masse regn for da slipper man det hersens problemet med å gå rundt å lure på om man skal kjøre med wet eller dry kjedeolje. Kan fort bli psyka ut før start hvis man innser at man har feil type olje i forhold til konkurrentene.

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Nils Jørgen Mittets bilde

Jeg ser jeg har meldt meg på men ikke betalt, så satser på at det går greit der ute. Jeg er forøvrig mest psyka ut av at det er så mange deler på en traktorsykkel som trenger vedlikehold, at det ikke er asfalt i terrengløypa, og til sist, det høye tempoet man hører om på terrengtreningene til Rye.

 

PS. Hvis du vinner Ole A, så ikke strekk begge henda i været, som han gjorde han vi så i M16-klassen i helga..

 

 

Torkjell Skomedals bilde

Det tok bare ca 0,1sek så var jubelen over, og det kosta en karbonramme (+ masse skrubbsår).
 
Det burde gå greit for Ole A, siden han er senior. Vinneren av ØR2009 viste alle hvordan det skal gjøres: 

 

Skal ikke sykle NissanCup for jeg skal sykle Birken og da må jeg jobbe med å overbevise meg selv om at jeg er i form, jeg trenger ikke få bekreftet at jeg ikke er det.

 

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Kan bare slå fast en ting en gang for alle. Ole A vinner ikke NissanCup på Skullerud.

 

For vår del tror jeg faktisk det blir mer et spørsmål om hvem som kommer sist. Men ikke dermed sagt at jeg ikke har tenkt å strekke hendene over hodet i det jeg passerer mål som den røde lanterne. Forskjellen på meg og han som tryna på målstreken på Rælingen er at jeg er ute i de sene nattetimer og trener på å strekke hendene over hodet sånn at jeg er klar hvis det skulle by seg en anledning.

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Torkjell Skomedals bilde

Bra, veldig viktig å være forberedt.

Rune Hellems bilde

Sånn bare for the record: Jeg hadde begge hendene på styret, men jeg valgte å passere målstreken på bakhjulet, tror det var noen som stod på siden som ble litt imponert. Jeg var iallefall imponert over meg sjøl at jeg klarte å kjøre 3 runder uten å velte mer enn en gang...

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Rekkefølgen slik jeg fikk det med meg:

1.Espen

2.Rune

3.Nils Jørgen

4.Ole A (brutt)

Jan H og Mr.Nilsen hadde ikke gøtsen til å starte men bidro med fin støtte til de som fullførte og hets til han som brøt.

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Nils Jørgen Mittets bilde

jeg kan med hånda på hjerte si at jeg aldri hadde trodd at en terrengrittdebut skulle bli så infernalsk knallhard... Melkesyre er lissom ikke noe vi trener veldig mye på før vi sykler fra Trondheim...Polaren viste snittpuls på 179 (90%) over 66 min. Endrer seg vel med litt mer trening og litt mindre adrenalin..

 

Jeg er også overrasket over hvor teknisk løypa var. Gikk seg til det også. Tror jeg tryna bare en gang, men jeg hadde ganske mange morsomme farger på armer og bein i dag tidlig...

 

Men men, ny runde neste tirsdag. Jeg har planer om å minst doble de 5 sammenlagtpoengene mine:D

 

Torkjell Skomedals bilde

Bra innsats. Ola A: Hva var det som gjorde at du ikke fullførte?