Du er her

Lillehammer-Oslo 2010

Lars Olav Skårbergs bilde
Forum: 

L-40 er visst ikke eneste med seier som målsetting neste år - se Sigbjørn Hagaseths omtale av Spinn Test Team /Frøy i bloggen på www.langkjoring.no.

 

Bla for øvrig nedover i bloggen til overskriften "Lillehammer-Oslo" med underpunkt "Den berømte duellen med Rye Lille 40". Positiv og fin tilbakemelding med mye av det samme som vi har tenkt.

 

Lars O

Willy Hugo Nordness bilde

Den berømte duellen mot Rye Lille 40 ......... Opprettet av Sigbjørn Hagaseth ...
Jeg startet jo i Rye for 3 sesonger siden i det håp at Rye skulle få til et bra lag på Lillehammer-Oslo. I fjor meldte jeg overgang til Frøy fordi Rye aldri klarte å få sving på sakene - og med sølv i fjor og (12?) plass til Rye viste det seg å være et godt valg. I vinter fikk Rye endelig sving på sakene, har trent godt i flere måneder og har fått med seg mange mann. På Enebakk rundt slo de oss med 1 minutt og jeg trodde lenge det var Rye som skulle frarøve oss gullet på Lillehammer-Oslo. Slik ble det heldigvis ikke. Vi ble gudskjelov noen minutter sterkere enn Rye også i år, men gleder oss til fine dueller utover sesongen og selvsagt til neste år. Gøy å ha flere lag å kjempe mot! Gratulerer med innsatsen, og ref. første avsnitt, det er uansett kulere, tøffere og mer ærefullt å komme noen minutter bak med eget lag enn å slå seg sammen med andre! Stå på! Bra jobba! 

 

 

Litt artig disse setningene fra samme mann.

Først en utblåsing! *
Fjorårets suvurene vinner BOC var i år 14 mann (like mange som vi/Frøy tok sølv med i fjor), men hadde ikke troa på eget mannskap og istedet for å kjøre med eget lag slo de seg sammen med Follo og ble 29 mann. Det blir som å slå sammen Rosenborg, Brann og stabæk når man skal spille kamp mot Vålerenga. Men til tross for at de pumpet opp laget med ryttere helt uten tilknytning til klubben slo de oss bare med snaue 5 minutter.

Og så en utblåsing til! *
Også Asker valgte samme taktikk og dro med de beste rytterne fra Ullevål. Og som om ikke det var nok fikk de lov til å starte som lag nummer 2 bak BOC, til tross for at de havnet langt bak i leksa i fjor. Dette gjorde at de kunne dra med seg ryttere som falt av fra BOC foran. Makan! Asker la seg inn noen sekunder bak BOC.
 

 

 

~Fuji~