Du er her

Vintertrening med Lillehammer Oslo som mål

Runar Brocks bilde
Forum: 

Takk til Skåberg for innlegg.

Jeg har de siste årene trent mye både vinter og sommer og hatt stor glede av å føle meg i form og "leke" med treningen. Det vil si at jeg har forsøkt å spre timene på landevei, offroad, svømming og trening med roapparat. Mitt utgangspunkt har vært at det er viktigere med morsom trening enn riktig trening.

Straffen har jeg fått  (særlig om våren), ved at treningen ofte har vært for hard og restitusjonen har tatt lang tid.

Jeg inser nå at jeg trenger hjelp hvis jeg ønsker å forbedre meg. Tror også at laget er tjent med å kjøre noen tester på alle deltakere.

Hva kom ut av møtet i uka? Har noen skrevet et referat?

Willy Hugo Nordness bilde

Kjørestyrke bør jo være et sentralt ord, hiver inn en artikkel rundt KAFs sin mening rundt dette!

 

# http://www.treningsmagasinet.no/wip4/faar-kjoerestyrke-beina/d.epl?id=272758 #

 

Et lite sitat fra linken:

Eksempel på treningsuke (i vintermånedene)
Et eksempel på treningsuke for en gjennomsnittlig mosjonist kan være 1-2 styrketråkkøkter i uka enten kombinert med sprinter på sykkel eller maxstyrke på bein samt stabilitetstrening mage og rygg, og 1-2 terskeløkter i sone 3 og 4. Utover dette er det kun rolig trening i sone 1 som gjelder. 

 

Personlig så føler jeg at 2 styrketråkk og 2 teskeløkter pr uke maxstyrketrening og noe sone 1 økter er som vanlig bygget opp for personer som ikke gjør en dritt utenom å trene !!

Og som har en jobb  behagelig tilbakelendt i en komfy stol, MEN økt av hver type burde være oppnåelig pluss en rolig tur på en eller annen måte i helgene ....
 

~Fuji~