Du er her

Lag din egen på mobilblogg!

Erik Øystein Johansens bilde

Blogginnlegg med MMSNå kan alle medlemmer i Sk Rye skrive sin mobilblogg i beste Twitter-stil, akkurat som Lance Armstrong. Hold alle venner og medlemmer oppdatert om hva du enn måte finne på ved å sende en SMS eller MMS til din mobilblogg på hjemmesiden vår. Det eneste du må gjøre er å knytte ditt mobilnummer til bloggen din. Så er det bare å taste i vei, bare rålekkert, enkelt og utrolig kult!

 

For å komme i gang med mobilblogging så må du logge deg på med din bruker på hjemmesidene våre og gå til siden "Min Konto". Et stykke nede på siden finner du punktet "Mobilblogg". Følg anvisningene der slik at du får knyttet ditt mobilnummer til din bruker på Rye-sidene. Du kan se at din mobilblogg er blitt aktivert ved å friske opp siden.

 

Nå er du klar til å lage ditt første blogginnlegg enten ved å sende en SMS eller MMS som begynner med kodeordet "RYE" i tekstfeltet til 2440.

 

De 37 første tegnene i meldingen etter kodeordet blir brukt til overskrift i blogginnlegget. Ønsker du å endre overskriften  og innholdet i blogginnlegget ditt  kan du gjøre det når du har tilgang til hjemmesidene.

 

Når du sender en MMS så kan du også laste opp et bilde sammen med blogginnlegget ditt. Bildet vil automatisk bli skalert og plassert til høyre i blogginnlegget. Kodeordet "RYE"  og teksten på ditt blogginnlegg må du skrive i tekstfeltet til MMSen du vil sende. Emnefeltet til MMS-meldingen blir ikke brukt og kan derfor stå tomt.

 

Prisen på hele moroa er ikke mer enn selve SMS'en eller MMS'en som du betaler til din mobiloperatør. Ingen ekstrakostnader.

 

De siste blogginnleggene finner du til en hver tid her og i høyremargen på forsida. Din egen blogg finner du linken til nederst på siden "Min Konto". Vil du se bloggen til annet medlem så må du søke etter medlemet i søkefeltet oppe til høyre på hjemmesida. I søkeresultatet kan du velge arkfane "Brukere" hvor du finner alle medlemmer som stemmer overens med ditt søkebegrep.

 

Denne tjenesten har vi fått takket være klubbens ildsjel og programmerer av våre hjemmesider, Ståle Berg, som stadig kommer med forbedringer og ny funksjonalitet til sidene våre. Vi retter en stor takk til ham for alt arbeid han har lagt ned i utformingen av Sk Ryes hjemmesider. 

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese