Du er her

Vassaloppet

Forum: 

Lurte på om det er noen fra 15 timer som har tenkt å gå Vassaloppet. Selv har jeg tenkt til å gå dette men rakk ikke å melde meg på i tide. Det skal visstnok ikke være noe problem å få kjøpt startnummer. Er det andre som er påmeldt eller som tenker på å stille? Jeg er mao klart for langturer i helgene på ski.

Geir Pettersens bilde

Jeg skal ikke gå Vasaloppet eller noen andre konkurranser på ski, men det blir garantert endel langturer i løpet av vinteren. Håper bare at det blir snø snart. Slik det ser ut nå så blir det ikke før i januar.

 

Kommer til å legge ut melding her på forumet , så kan de som vil være med. Pleier normalt å ta tog/buss til Grua/Hakadal/Mylla og gå tilbake til Oslo, men er selvfølgelig åpen for andre forslag. Rundturer med utgangspunkt fra Movann stasjon eller Sørkedalen er bra alternativer for min del, eventuelt Østmarka hvis det blir snø der og noen kjenner løypenettet. Hvis noen vil være med på en litt lengre tur så kommer jeg trolig til å gå fra Gjøvik til Oslo i løpet av januar/begynnelsen av februar. Det er 10 - 12 mil, med muligheter for overnatting ca. midtveis.

 

Høres bra ut vurderer selv også vasal. Hvis mulig med startnr.

Fred

Fred T.

Espen M. Christoffersens bilde

Hei.

Skigruppa i Rye har sjølvsagt fleire som allereie er påmeldt Vasaloppet og når føret har satt seg i marka blir det faste langturer også på ski i helgene. For dei som er bekymra for tempo og nivå kan eg berolige med at vi vil dele inn tilpassa grupper - sjølvsagt forutsatt at det er mange nok som stiller på treningane :)

 

/Espen (15t i dvale - sist sett i følgebil...)

Skigruppa

Erik Øystein Johansens bilde

Hei Vasaløpere++,

 

Bli med på en skisamling på Sjusjøen for XP, Rye15 og Lille40. Det er første gang at vi drar i gang en slik samling av alle lagene, men foreløpig er det dessverre ikke mange som har meldt seg på fra Rye15 og Lille40. Ønsket er at lagene skal bli kjent med hverandre, dele kunnskap og bygge ned "barrierer".

 

Så ta turen til Sjusjøen og la jungeltelegrafen gå i laget!

Meld deg på her:

http://nydalen.idrett.no/pmdb/index.php?arrid=985

 

Hilsen Erik

Selvsagt skal jeg gå Vasaloppet Andreas. Jeg skal også ned til Italia for å gå Marcia Longa. Dessverre har jeg hatt en virusinfeksjon i kroppen siden høstferien - så ambisjonene er nokså moderate.

Vi sees i skisporet

Eivind - som skal prøve å slutte med å kjøre følgebil og heller sykle selv...

Virus er noe dritt, sliter med det samme. Har også slitt mye med sykdom over lang tid nå, så nå er jeg redd hele Vasaloppet ryker. Gleder meg til å se deg med 14 timern i år, kanskje jeg skal ligge i bilen bak da.

Andreas Hildeng

Jeg tror du kan gjøre mer nytte i rulla enn i følgebilen bak, Andreas!

Jeg ville satt stor pris på å se bakhjulet ditt fra Trondheim, så det er bare å endre fra usikker til JA i påmeldingsskjemaet med en gang :-)

Johan Haugseth

Er det noen som vet  hvordan man kan få tak i startnr. til Vasan nå?

Så si fra!

Hilsen Fred (99441395)

Fred T.