Du er her

Tour De Flanders 2010

Erik Øystein Johansens bilde

Flandern Rundt - De Ronde van VlaanderenGjennom Spinn Sykkelshop har klubben fått tilbud om å delta på en helt unik sykkelopplevelse i påsken arrangert av Viatravel og tidligere sykkelproff Atle Pedersen . Bli med på turrittet "De Ronde van Vlaanderen" på lørdagen og se proffene sykle løypa på søndagen. Turen går i påsken fra Skjærtorsdag til 2.påskedag.

Påmeldingsfristen er mandag 11. januar. Er du interessert  kan du melde deg på her. Ta også kontakt med Atle på telefon eller mail for å få bekreftet at påmeldingen er i orden.

 

Folkefest i Flandern RundtProgrammet for turen finner du her. Det blir besøk av Ridley fabrikken i Belgia med omvisning av selveste "Mister Flandern Rundt", Freddy Maertens. I tillegg vil turguide Atle Pedersen sørge for flere innsyn i proffsyklingens verden. For spørsmål om arrangementet, ta kontakt med Atle Pedersen på 924 90 200.

 

Opplev sykling i syklingens hjemland Belgia. Få med deg en folkefest uten like og se proffene på nært hold. Dette blir garantert et sykkelminne for livet. God tur!

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese