Du er her

Spinn

Erik Øystein Johansens bilde

Tilbud fra Spinn i forbindelse med Øyeren rundt

 I forbindelse med Øyeren rundt 2012 kommer Spinn med et tilbud til alle deltakere på Øyeren rundt. Tilbudet kan du lese om her.

Salg av sykkelklær - Ryekolleksjon

Nå er vi endelig i gang med salget av den nye Nalinikolleksjonen!

 

Nå har endelig den nye Nalinikolleksjonen ankommet Spinn Storo, og store deler står allerede ute i butikken klar for salg. Vi kommer til å være i gang med salg av alle varer og alle størrelser fra kl 11, lørdag 23. mars.

 

Salget foregår fra kjelleren på Spinn Storo, og varene betales i kassen. Under sidene for salg av sykkelklær (link) vil det fortløpende legges ut informasjon, og du kan også finne en oversikt over tilgjengelige modeller.

Erik Øystein Johansens bilde

Handlekveld på Spinn Storo 6. februar

Spinn Storo inviterer alle Rye-medlemmer på handlekveld mandag den 6. februar mellom kl.18 til 20. Her vil det vanke mange gode tilbud for eksempel Maxim til "proffpris" og sykkelutstyr til svært konkurransedyktige priser.
 
Velkommen!

Erik Øystein Johansens bilde

Salg av Ryekolleksjonen er flyttet til Spinn Storo

Trykk på logoen for mer informasjonSalgssted for Ryekolleksjonen er flyttet til Spinn Storo (www.spinn.no), og salget av sykkelklær er nå i gang.  Spinn Storo ligger i Vitaminveien 11A. Se kart her. Nå har klubben et varelager med blant annet trøyer, bukser, vindvester, løse ermer og sykkelhansker.

 

For å feire vårt nye salgssted vil vi ha et åpningstilbud på vinterjakker hvor det blir gitt 30 % rabatt. Det  er en meget god pris på en meget god vinterjakke.

 

For mer informasjon se her.

Erik Øystein Johansens bilde

OPPDATERT - Handlekveld på Spinn Storo 13.april

Trykk på logo for å se tilbudene!Spinn Storo inviterer alle Rye-medlemmer på handlekveld onsdag den 13.april. Her vil det vanke mange gode tilbud for eksempel Maxim til "proffpris" og sykkelutstyr til svært konkurransedyktige priser. Artikkelen vil bli oppdatert med flere konkrete tilbud når det er klart. Så sett av denne onsdagen for en "Spinn-tur".

Erik Øystein Johansens bilde

Satsingsryttere i Sk Rye for 2011-sesongen

Trykk på logoen for Satsingsryttersøknad!Går du med ambisjoner for 2011 så er det nå muglihet for å søke om å bli satsingsrytter i Sk Rye for 2011-sesongen. Avtalen vil bli presentert og gjennomgått på Spinn Storo tirsdag 9.november kl.1830 samtidig med at Spinn presenterer neste års sykkelmodeller. Alle medlemmer som var satsingsryttere i 2010 og som ønsker å være det i 2011 må sende inn ny søknad med en oppdatert plan.

 

Erik Øystein Johansens bilde

Spinn Storo presenterer 2011 modeller

Torsdag 11. november presenterer Spinn Storo sine 2011-modeller for alle Rye-medlemmer. Med på laget er Gabriel Rasch som vil kunne fortelle litt om alt fra sykler til wattbasert trening. Dette finner sted i Spinn sine lokaler på Storo fra kl. 17 til kl.19. Spinn Storo ønsker alle Rye-medlemmer velkommen til en hyggelig handel.

Erik Øystein Johansens bilde

Spinn setter opp premie i Stormesterkonkurransen!

Spinn Sykkelshop StoroFor å få litt fart i påmeldingen til Stormesterkonkurransen så setter Spinn Sykkelshop Storo opp en premie. Vinneren i henholdsvis dame- og herreklassen mottar et gavekort fra Spinn pålydende 1000,- kroner. Så meld deg på her!

 

Erik Øystein Johansens bilde

Handlekveld på Spinn Storo 18.august

Spinn Storo SykkelshopSpinn Storo inviterer før Birken alle Rye-medlemmer på handlekveld onsdag den 18.august fra kl.14:00 til 19:30. Her vil det vanke mange gode tilbud for eksempel Maxim til "proffpris", flere tilbud finner du her. Det vil være enkel bevertning med vafler.

Erik Øystein Johansens bilde

Klubbhjelmen er kommet

Trykk på hjelmen for rød-hvit variantSpinn Storo har endelig fått inn et stort parti av topphjelmen til Limar som Sk Rye har valgt til sin klubbhjelm. Den vil være til salgs ut juni måned til alle klubbmedlemmer for NOK 750,-. Så har hjelmen din sett sine beste dager er dette en god anledning til å bytte den ut!

Sider