Du er her

Dag 40 av 365

Da noterer jeg at det er 135 dager igjen til DSS, 26 uker til Oslo triathlon , 31 uker til UltraBirken og 32 uker til Oslo Maraton. Alle utgjør mine A-mål for sesongen.

Jeg har klart å følge treningsprogrammet for året så langt, men har gjort en viktig korreksjon. Min plan var å implementere svømming som en egen gren, samt supplere med skiløping. Etter 5 ukers trening er fasiten at styrke, svømming, sykling og løping går mer eller mindre iht plan, mens det ikke har vært rom for skiløping all den tid det må gis tid og rom for nødvendig restitusjon.

Mesteparten av treningsøktene er gjennomført innendørs. Jeg valgte å benytte treningsstudio i større grad enn tidligere og det har vært en klok beslutning-ift alle grener, men særlig styrke og løping. Likevel benytter jeg anledning til å løpe langturer ute når forholdene tillater det.

I dag har jeg kjørt en kombinert løpe- og styrkeøkt. 35 min med løping på mølle med full konsentrasjon på teknikk i sone 2. Videre 10 min med kjernetrening. Det gjenstår 1 svømmeøkt på 1 t i kveld med teknikktrening.

Foreløpig evner jeg å gjennomføre og sørge for tilstrekkelig restitusjon. Jeg håper det fortsetter slik.

 

 

 

 

Synlig: 
Privat - kun for gruppens medlemmer