Du er her

Infomøte og spinning

Tarjei Lægreids bilde
Forum: 

Vi ønsker alle interesserte velkommen til infomøte for 14-timerslaget 4.3. Mer info finnes her http://www.sportsklubbenrye.no/node/11433

Espen Unaass bilde

Datoene er nå på agendaen.

Er det noen e-post mail liste for 14-timers laget?

 

 

Det er ingen epostlister for laget ennå. Det er først og fremst forumet som blir brukt til beskjeder. Først når vi starter utetrening i begynnelsen av april blir det ordentilig aktivitet på forumet.

Johan Haugseth

Steker du vafler til oss på torsdag Johan? :) 

Jon

Det serveres dessverre ikke vafler siden det er skimat og ikke sykkelmat.

Vi kan imidlertid tilby buffet med gel, energibarer, kaffe/cola, vann/cola, maxim, maxim/kaffe, maxim/cola, maxim/vann/cola, litago, litago/kaffe, litago/maxim, litago/cola, cola/litago/kaffe, cola/litago/vann/maxim, vann/maxim/litago eller kaffe.

Noe for enhver smak altså.

 

 

 

 

 

Johan Haugseth

Ja, det glemte jeg i farten!  Mente ikke å ødelegge imaget vårt så tidlig i sesongen.

Vil da også gjøre helt klart at jeg IKKE spiste; Magnum-is, skillingsbolle, Snickers, Mandelstang og eplekake under bensinstasjon-stopp på langturene i fjor.  Det er derfor jeg er så lett i kroppen og klatrer fra alle i bakkene samtidig som tempoegenskapene er på topp. Litt sånn Contador-Cancellara egentlig:)

Jon CC

Jon

Det er klart en må være påpasselig med kostholdet for å holde en 90 kilos topptrent tempo- og klatrekropp under kontroll :-)

Johan Haugseth

Nils Jørgen Mittets bilde

Vi på 14-timern hadde en grom spinningtime ledet av Ole Andreas forrige torsdag. Timen bli gjentatt nå på torsdag, og det er fortsatt plass til mange fler. Lite er vel så godt egnet til å bli kjent med folk som å sitte på et lite rom å svette litt sammen. På melding her https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=19222

 

Minner også om infomøte rett etter spinningen.