Du er her

Hafjellturen

Hafjellturen - OPPDATERT II

Vi møtes ved Årvoll skole på lørdagen og sykler opp til Hafjell via vestsiden av Mjøsa. Overnatting på Alpin aparmetents solsiden på Hafjell. Retur på søndag via østsiden av Mjøsa. På denne måten får vi prøvekjørt store deler av traseen til både Mjøsa Rundt og Trondheim-Oslo.

På kvelden har vi et møte hvor vi går igjennom og snakker om rittopplegget for Mjøsa rundt og Trondheim-Oslo. Jeg regner det også blir endel prat om trening generelt.

Vi har følgebil som frakter en bag for hver deltager fra Årvoll til Hafjell og tilbake igjen. Det blir en egenandel for overnatting og drivstoff til følgebilen. Dette er ikke en ritt-følgebil som vil kjøre med oss. Formålet er bare å få fraktet opp det den enkelte trenger for overnattingen. Det er begrenset plass i bilen så du kan ikke ta med seg mer enn det du trenger å ha med deg.

Hafjellturen er helgen mellom to ritt så dette er en periode hvor vi skal kjøre langt, men ikke fort. Dvs. turen skal gå i rolig fart, dvs. sone 1. Det betyr at vi vil bruke litt lengre tid opp til Hafjell enn vi ellers ville ha gjort, men det blir riktigere treningsmessig med tanke på rittopplegget.

Kategori: 
Trening
Distanse: 
420km
Sted: 
Årvoll skole
Rute: 
Årvoll-Hafjell-Årvoll
Når: 
lørdag, 5. juni 2010 - 9:00 til søndag, 6. juni 2010 - 16:00
Aktivitet: 
Landeveissykkel
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese