Du er her

Årets første lagtrening gjennomført i 3 varmegrader og duskregn..

Magnus Müllers bilde
Forum: 

Takker først og fremst for turen, det var godt å ligge trygt i rulla igjen! :-)

 

16 hardkokte Rye-menn trosset værgudenes dårlige humør i går.

Noe dårlig oppmøte, men når vi vet at "halve" laget er godværssyklister, lover dette bra! ;-)

 

Ett par praktiske ting:

  • Husk navn på hjelmen!
  • Se godt fremover når dere ligger i front. Det er mange dyre hjulsett i laget, så fint om vi styrer unna de verste revnene/hullene i asfalten..

 

Sees på torsdag!

 

 

Juro Bartulovics bilde

Skulle gjerne ha vært med! Jeg sitter å tenker på meg om jeg skal dra med meg bontrager aelous .50 hjulene mine første trening. Blir sikkert treningshjul på langturer og bontrager på intervaller etc. Jeg blir å se langturen på lørdag hvertfall! Å så skal jeg prøve å få til to turer alene utenom det hvertfall. Neste uke er jeg nok med på alt med mindre jobben kaller igjen :(

Men er noe jeg lurer på, er det enkelte av dere som sykler fra byen til Gjelleråsen via trondheimsveien? Jeg er ikke så begeistret for å sykle på den veien, ikke at jeg har prøvd enda! Når en kommer bra bygda og bare har syklet på veier langs jorder, så blir det noe annerledes å sykle på en fulltrafikks vei.

Marius Jørgensens bilde

Jeg prøvde så godt jeg kunne å få med meg årets første fellestrening ute, men mista dere med noen minutter. Må nok be om avspasering fra jobben de dagene det er oppmøte utenfor bygrensen og det bare er oppoverbakke til møteplassen fra sentrum hvor jeg bor ;-)
 

Tok meg en runde på egenhånd siden jeg ikke visste helt hvilken retning dere tok, og møtte blant annet på Rye 20+. Rimelig kaldt og ufyselig, så jeg ser fram til helgen og neste uke hvor det er meldt strålende vær.
 

Juro: Jeg sykler opp fra sentrum (Pilestredet Park) til Gjelleråsen, og det går heldigvis en flott gang- og sykkelvei paralellt med Trondheimsveien fra sentrum og helt fram :-)

Kristian Hauglums bilde

Jeg kunne desverre ikke møte i går da sjefen mente at perfekt møte tidspunkt var mellom 16:30 og 18:00. Men dro rett i Maridalen og kjørte 2 timer etterpå så skal ikke ha på meg at jeg er godværssykelist !

For de som ikke er så kjent så er det kjempefint å sykle til Gjelleråsen, tar ca 30 min i rolig tempo.

Sees i morgen

Kristian

Juro Bartulovics bilde

Imorgen får jeg blitt med! Så det blir morro. Til dere som sykler fra Sentrum, møtes? så vi kan ta turen opp sammen og bare være sosiale før blodslitet starter med intervaller.

Edit: Får ikke vært med imorgen likevel, kveldskift.

Cato Roknes bilde

Hei

 

Imponerende at så mange trosset været og møtte opp. Dette lover bra for fortsettelsen.

Er på Mallorca denne uken, Mange lange flotte turer i litt varierende vær. Høydepunktet så langt var gårsdagens tur på 21 mil og 3200 høydemeter. Sånt sitter godt i beina dagen etter.

 

Stå på videre så sees vi neste tirsdag.

mvh

Cato