Du er her

Bekledning på ritt

Geir Pettersens bilde
Forum: 

 

Vær obs på at alle på Rye14 må bruke Rye-drakt på ritt.

Dette betyr Rye-trøye og Rye-bukse. Eneste alternativ til Rye-buksa er, til nød og under sterk tvil, helt svart bukse. Eventuelle løse ermer skal være røde Rye-ermer. Eventuelle løse bein/knær skal være svarte. Eventuell vindvest bør aller helst være Rye-vesten. Hansker velger man helt selv...

 

De som eventuelt ikke har dette må anskaffe det før Enebakk Rundt. 

 

Vi setter ingen krav til type hjelm i år, men alle som har hvit/sølvgrå Giro Ionos - hjelm (noe usikker på om jeg husker navnet riktig) bruker denne på ritt. De som skal kjøpe ny hjelm oppfordres til å kjøpe en i samme farger.

 

Jeg antar at det fortsatt er Tor Myrseth som selger tøyet. Han har pleid å ha et par salgsdager tidlig på våren, men jeg har ikke sett noe slikt annonsert hittil i år. Kontaktinformasjon til Tor finnes på hjemmesidene under arkfanen "Sykkel".

 

Martin Paul Hoffs bilde

Etter å ha lest dette innlegget har jeg vært innom herr Myrseth og fått oppgradert min 6 år gamle Kalas Rye trøye med et fullt sett Giordana Rye klær :-) Ser bra ut - som en unge i gaten spurte meg (antar han la merke til alle de norske fargene): "Er du norgesmester?"...  ehem..

Men når det gjelder hjelm ser jeg at i avtalen med Spinn så er Limar hjelmen (i rød/hvit) referert til som "klubbhjelmen". Nå er uansett lommeboken tom inntil videre så det får bli med min gamle Giro hjelm :)

Geir Pettersens bilde

Regner med at du svarte ja på spørsmålet om norgesmester? 

 

Spinn sier vel at det er "klubbhjelmen" fordi det er i klubbfargene. Kanskje det er et ekstra pristilbud på den også, vet ikke. Greit nok det, rød/hvit passer fint med drakta. Gamle Giro-hjelmer kan også brukes. Eneste krav er at man må ha fornavn tydelig skrevet på begge sider bak på hjelmen.

 

For øvrig fikk jeg selv anmerkning og melding med hjem i fjor for bruk av den gamle klubbtrøya (jf. bildet). Måtte derfor gå den tunge veien til kjelleren til Myrseth og oppgradere alt.

Frank Thommesens bilde

.......så syklet du fort også da med den nye trøya !

Frank T.