Du er her

Trening 25 april

Cato Roknes bilde
Forum: 

Hei

En fin gjennomkjøring av ER traseen i dag. Rullene gikk stort sett i et fornuftig tempo slik at vi fikk trent rulleteknikk. Det er noen fokuspunkter vi må jobbe med videre.
 
De som ligger i front har ansvaret for å velge en trase godt utenom hull og sprekker i veien. Dette er kanskje det viktigste punktet etter dagens trening. I bakkene ned mot Krokhol golfbane kunne det gått riktig ille på grunn av uoppmerksomhet i front. Vi slapp heldigvis unna med en dobbeltpunktering hos Endre. Derfor må de i front se langt fremover og i god tid kjøre godt utenom hindringer. Det at halve laget ikke stoppet men bare fortsatte er heller ikke bra.
 
Ut av rundkjøringer og kryss må de som ligger i front holde litt igjen slik at vi unngår luker. Forsøk å se deg litt bakover for å forsikre deg om at laget er med.
 
I nedoverbakker skal de i front kjøre hardt på begge sider. Her vil luftmotstanden bremse farten så det skal ikke sakkes av når man går over i transportrekka. Også viktig at man holder trykket i front gjennom bunn av bakkene og et godt stykke opp i bakken slik at de bakerst ikke trenger å bremse. Over bakketopper må det holdes litt igjen slik at de bakerst ikke trenger å akselerere mot toppen.
 
Overgangene foran fungerte stort sett bra i dag. Litt mer ruskete overganger bak. Vent til personen i høyre rekke er på vei forbi deg før du legger deg over til høyre. Ikke lag luke på venstresiden for å slippe deg ned og bak i høyre rekke. Bruk navnet til personen når du melder sist. ALLE MÅ HA LESELIG NAVN PÅ BEGGE SIDER BAK PÅ HJELMEN.
 
Bruk denne posten til å gi dine kommentarer til dagens trening. Det kommer en litt mer detaljert beskrivelse før ER.

mvh

Cato

 

Runar Brocks bilde

Hei, jeg har holdt meg hjemme i helgen pga vond hals.

Bra innlegg av Cato, oppfordrer flere til å gi hverandre kommentarer slik at vi kan bli bedre i et raskere tempo.

Runar Brock