Du er her

Enebakk Rundt

Forum: 

Til de som er påmeldt Enebakk Rundt fra Rye20+. Jeg har anledning til å hente startnummerene deres på torsdag. Da slipper vi køståing på rittdagen og kan konsentrere oss om det sportslige. Startnummerene får dere utlevert på treningen på torsdag.

Send Navn, Startnummer og mobilnummeret deres på mail til per_kolseth(a)hotmail.com Dersom jeg ikke har fått mail fra deg innen torsdag kl 0800, så må du hente det selv.

Jeg synes at vi skal forsøke å kjøre rittet organisert og samlet. Vi vil kjøre en del rulle og vi vil sikkert kjøre en del hvor vi har låst rullen. Det blir ikke stopp på 7-11 for å kjøpe boller og brus denne gangen. Vi kjører derfor uten unødvendige stopper! Så dere bør gå over sykkelen på fredag, sjekke dekkene, sjekke girene, sjekke bremsene, rense kjedet og smøre det på nytt.

 La oss være flinke med hverandre og sørge for at alle får en god opplevelse! :-)

 

 

 

 

Remi Wisting-myhres bilde

Takk for en hyggelig langtur i dag forresten.

Suverent at du kan hente startnr! De åpner vel for henting på Oslo Sportslager på torsdag?  Er sikkert flere hundre andre som også skal hente startnr der på torsdag.

Hvor mange er vi på 20+ som stiller til start på ER? Tenker da på hvor stor rulle vi kan få til...

Hanne Eldbys bilde

Hei og takk til dere begge, og alle de andre som var med for fin tur i dag.

 

Det ser ut som om vi er 8 - 10 Rye 20+ syklister som har meldt seg på. Flere ville gjerne vært med, så det hadde vært kjempefint om vi fikk overta startnumre hvis noen som er påmeldt ikke deltar likevel.

 

Men vi kan jo også få  hjelp i rulla, hvis noen faller av andre Rye-lag, eller de som deltar fra fjorårets Rye 20-lag.

 

Uansett er vi jo mange nok til å få det til å fungere.

 

Hanne :-)

Ketil Tærums bilde

Veldig bra at dere prøver å samle laget og kjøre sammen!

Siden det ikke hørtes ut som om vi skulle kjøre samlet, har jeg vurdert å kjøre med noen andre. Men hvis vi blir nok til å kjøre en ordentlig rulle henger jeg meg på med dere.

Ketil

Hei Ketil,
Ja, det har vært åpent om vi skal kjøre samlet eller individuelt. Personlig tror jeg det er veldig fint om vi kjører samlet, men for mange er Enebakk Rundt ett vårslipp hvor man tester formen etter vinteren. Dersom det allikvel er noen som ønsker å kjøre solo så er det greit, men da gjøres det fra start av. Vi tar en diskusjon på det på treningen idag, men jeg regner med at de fleste som skal være med går for en samlet gjennomføring.

Forøvrig kan jeg ikke love rulle hele veien, for det kan være at vi låser og setter noen friske ben foran dersom det er hensiktsmessig. Det viktigste er dog at vi holder laget samlet, men deretter sykler vi så fort vi kan... :-)

Per