Du er her

Oppsummering ER 2010

Cato Roknes bilde
Forum: 

Gratulerer med vel gjennomført ritt. SMS fra arrangøren viser en tid på meg på 2.01.43. Litt bak det vi satte som mål men været tatt i betraktning er det absolutt godkjent.

Vi åpnet som planlagt og kjørte kontrollert den første tiden. Bortsett fra den litt hasardiøse forbikjøringen av 14t gikk ferden mot Rælingen etter plan. Savnet muligens noe mer trøkk i nedoverbakkene og opp i motbakkene etter. Det ble litt mye trekkspill bak.

Fra rundkjøringen etter Marikollen var planen å sette opp farten noe. Jeg sitter med en følelse at vi kunne gitt litt mer frem til Ytre Enebakk. Farten økte noen hakk etter at HTC tok oss igjen. Det at vi klarte å holde følge med de helt inn viser at potensialet til å kunne kjørt under 2 timer i dag var der.

Mange viste stor offervilje i dag og tok ut det de kunne. Etter at farten ble skrudd opp falt en del av halen men ikke mist motet av den grunn.Det er nesten to måneder igjen til Lillehammer - Oslo.

Håper å se mange i morgen. Det blir en fin anledning til å utveksle meninger og erfaringer fra rittet.

 

Cato

Gratulerer så mye.

Jeg var uheldig å punkterte i Lørenskog, og det ble en lang våt og kald tur rundt Enebakk. Men kom i mål med HTC2 på 2:19:48, (brukte ca 8 min på å bytte slangen)

Gratulere alle mann:-)

Etter forholdene må vi vel si oss fornøyd med resultatet,naturlig med litt nerver på slikt underlag.Godt vi kom i mål uten uhell.

Christian Schmidts bilde

Grattis med god gjennomføring!

For egen del stoppet turen på Karihaugen etter et møte med et lite, men skarpt hull i veibanen - og derfra gikk turen tilbake samme veien...

 

Christian

Mvh Christian

 Synes dere er råsterk...og takk for at jeg fikk henge på:)

Cathrine

Cato Roknes bilde

Gratulerer med 1 plass i dameklassen Cathrine. Du viste imponerende kjørestyrke i dag.

Josef Alfons Nolls bilde

Takk at jeg fikk tillatelse å kjøre med dere til jeg fikk hoppet fram til Rye 14 igjen. Da slapp jeg å være missfornøyd, farten hos oss (Rye-14) var alt for rask ut fra starten.

Veldig bra kjørt, er imponert at dere har så mange sterke ryttere.

Hilsen

Josef

Josef Noll, "el falco", m: 9083 8066, e: josef@jnoll.net

Espen Opheims bilde

Enig med Cato rundt hans oppsummering. Noe småplukk men været må ta sin del av skylda. De som ligger først inn i rundkjøringer og bakker må holde farten oppe til alle er inn i rundkjøringa/bakken. I tillegg bør farten opp i nedoverbakkene, 53-11 utveksling gjør det litt enklere. Men som sagt, under de forholdene vi hadde på lørdag må sikkerhet gå foran.

Vi ble jo også bremset en god stund av 14-timern. Tror ikke HTC hadde tatt oss hvis vi hadde fått holde vårt eget tempo hele veien. For fremtidige ritt bør Tempo'n starte før 14-timern. Ser på startlisten for RR http://www.hck.no/startliste_klubblag.6 at vi er satt opp bak. Kanskje også på NR. Kan vi få byttet om ved å avtale internt med kaptein på 14-timern?

Ser forøvrig av startlisten at vi bør gå for seier i RR :-)

Cato Roknes bilde

Takk for inspill Espen.

 

På NR som er neste satsningsritt har vi fått egen startpulje, 5 min etter XP og 14t. Tror ikke 14t har planer om å bli hentet inn av oss, men hvis det skulle skje er det mye enklere å kjøre forbi på NR traseen enn på ER. Vi er også plassert 5 min etter 14 timeren på Randsjorden. En eventuell diskusjon om bytte av pulje her får vi ta med 14 timeren etter NR.

 

Cato 

Hei-

 

Som Rye-medlem, men i år syklende i HTC vil jeg bare berømme Lille XP for ryddig kjøring og disiplin under Enebakk Rundt. Dere har åpenbart et sterkt lag, og ønsker flere sunne fighter i løpet av sesongen.  Imponerende å se det antallet dere hadde gående i gruppa/kjeden deres.

 

VBØ

Magnus Müllers bilde

Først og fremst; Grattis med vel gjennomført ritt, alle sammen!

Det var utrolig moro å se så mange jobbe steinhardt og konsentrert for lagets beste i de vanskelige værforholdene som var. Dette lover svært godt for sesongen!!

 

Vi kommer til å sette oss ned og evaluere rittet litt grundigere i løpet av kort tid.

Det er fryktelig få minutter opp til pallplass, så her må hver stein snus for å finne tapte sekunder.. ;-)

Noen forbedringspunkter er nevnt her allerede, men send meg gjerne en mail eller skriv mer her dersom dere har flere erfaringer fra rittet, både positive og negative..

 

Gleder meg allerede til neste ritt med "Tempo'n"

 

Sees på trening!

 

Magnus