Du er her

AVLYST TRENING I DAG, TIRSDAG 4. MAI !!

Gunn Hildes bilde
Forum: 

Hei,

Grunnet snø og dårlig vær har våre kpt. besluttet  å avlyse treningen i dag tirsdag 4. mai.

Det oppfordres imidlertid til egentrening :o)  Eller møte opp med 14 timer'n :o)

mvh

Gunn

Kjetil Standnes Rønnings bilde

 

Greit for meg,har jobbet ute mellom snøfillene i hele dag og allerede blitt kald og våt og lurt på om jeg skal høre på disse menneskene http://www.nettavisen.no/miljo/article1565510.ece og ikke disse karene her http://www.aftenposten.no/klima/article3421441.ece tenkte jeg å bruke kvelden til å finne ny bekledning. Først og fremst,ettersittende vanntett varmedress,event. tørrdrakt,vanntette hansker og sko med varmeelement samt thermos til varmt drikke som passer i flaskeholderne.

Skal også sende en mail til produsenten av denne http://www.kellox.no/index.php?id=13096 for mulig ombyggning med innfestning til landeveissykkel,hvis det blir vannskelig kan vi jo alltids få tak i denne fyren http://www.felgenck.com/pictures/gallerier/2006/Appeninnene_2006/Appeninnene_2006-Thumbnails/193.jpg til å kjøre masterbil på treningene!!

Skal også ringe noen av disse med forespørsel om et foredrag om å overleve på sykkel i arktiske strøk http://www.mc-addict.com/apps/videos/videos/show/7446644-the-primus-winter-m-c-rally-2010

Hvis alt går skeis er det bare å sykle som før å huske at http://www.youtube.com/watch?v=vg7hBqK9VVE&feature=related.

Ha en fin kveld,Ketil!

Willy Hugo Nordness bilde

Det var nok en 4-5 som ikke hadde fått dette med seg, men de fikk seg  en økt på tørre veier og solgløtt sammens med L35, såg ut som de trivdes på Leirsundsletta :-)

~Fuji~

Espen Narums bilde

For oss som ikke hadde fått med oss avlysningen ble det en fin treningsøkt i solskinnet og på tørre veier sammen med L35. Først en runde fra Gamle Tandberg-Ask-Kløfta-Leirsund, så noen tempodrag på Leirsundsletta før vi returnerte til utgangspunktet.

Vær og værvarsel er ikke alltid like lett å bli klok på......

EspenN

Jon-Ivar Lunds bilde

 Jeg tok på meg alt jeg hadde av klær og tråkket rundt i VM løypa til jeg ble såpass forblåst og nedkjølt at jeg kom ut av tellinga. Møtte et par fra Frøy som kunne melde om fine forhold mot Son......

Linux Registered User # 195305