Du er her

Forslag til neste langtur 16 mai

Runar Brocks bilde
Forum: 

Hei, jeg ser at vi skal på langtur Nordmarka rundt til søndag. Tenkte å foreslå for laget at vi sykler denne turen uten stopp? Ingen korte eller lange pauser, så sant vi klarer oss uten punkteringer. Hensikten må være å øve oss på mange timer uten stopp og å ta til oss næring mens vi sykler.

Marius Jørgensens bilde

Jeg vet ikke helt, men er det ikke planlagt stopp på den siste matstasjonen under rittet?

Jeg er for øvrig litt bekymra for "Svarte ritt"...

Jeg er ellers helt enig i at å ta til seg næring under ritt er alfa og omega. Det er dog særlig når pulsen er "ritthøy" at det blir problematisk, for å ikke si klin umulig,  å få i seg nok næring.
 

Uansett blir det nok en fantastisk tur Nordmarka rundt til søndag. Finfin løype for langturer! :-)

Cato Roknes bilde

Under Nordmarka Rundt 23 mai kommer vi til å kjøre med følgebil og vi vil legge inn en kort flaskebyttestopp et sted i bakken opp fra Jevnaker. Vi vil gjøre det samme på Randsfjorden og på L-O så det skal ikke være behov for å trene på å kjøre 15 mil uten å stoppe. Regner med at vi nå på søndag legger inn en kort stopp på Statoilen på Roa.

Blir været slik YR tipper akkurat nå får vi revurdere turen.

 

mvh

Cato

Stig Christiansens bilde

Godt å se det er litt godværs syklist igjen i deg Cato. ;)

 

Marius med den farta du hadde opp bakkene igår kan du få langet en trailergrill med rekesalat og spise denne med fin lav puls i bakken fra jevnaker.

Petter kan jo rekke ta inn en bedre middag på toppen av bakken før oss andre kommer om han setter fart.

 

Ønsker i tillegg alle som skal sykle ritt i morgen lykke til.

Jeg blir å finne i bakkene fra rjukan til gaustablikk på sykkel de nermeste dagene. om noen skulle være i området er det bare henge seg på.